15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Όταν ο ιδρυτής του WhatsApp χάλασε το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου του… Mark Zuckerberg και της Priscilla Chan

    Στα σοβαρά παρασκήνια της ημέρας, Mark Zuckerberg, WhatsApp και φράουλες βουτηγμένες στη σοκολάτα!

    Προχθές το βράδυ, η είδηση της εξαγοράς του WhatsApp από το Facebook αναστάτωσε το Διαδίκτυο. Το ποσό των 16 δισ. δολαρίων προκαλεί ίλιγγο, ποιο είναι, ωστόσο, το… spicy παρασκήνιο της εξαγοράς; Όπως διαβάζουμε, ο Mark Zuckerberg είχε προσεγγίσει τον CEO της δημοφιλούς εφαρμογής, Jan Koum, στις 9 Φεβρουαρίου, ωστόσο η απάντηση ήρθε μερικές μέρες αργότερα, σε μία “ιδιαίτερη” μέρα για το συνιδρυτή του Facebook. Γιατί; Επειδή χάλασε το.. δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου με την Priscilla Chan.

    Ο Jan Koum βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού και… διέκοψε το ρομαντικό δείπνο τους, ώστε να ανακοινώσει την απόφασή του να δεχθεί την εξαγορά της εταιρείας του από το Facebook.

    Οι πιο “ανατριχιαστικές” λεπτομέρειες του όχι και τόσο κίτρινου τύπου (βλέπε Business Insider) θέλουν, μάλιστα, τους δύο άνδρες να κλείνουν τη συμφωνία, τρώγοντας ένα πιάτο με φράουλες βουτηγμένες στη σοκολάτα που προοριζόταν αρχικά για την αγαπημένη του Mark Zuckerberg.

    chocolate-strawberries

    Και κάπως έτσι ένα ρομαντικό δείπνο για ερωτευμένους είχε μία… ιδιαίτερη κατάληξη, αφήστε που κόστισε στον Zuckerberg 16 δισ. δολάρια. Απ’ ό,τι φαίνεται πάντως, δεν τον χάλασε καθόλου…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles