13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Wild Card: Ο Jason Statham στο action/thriller στοιχείο του

    Στην τζογαδόρικη ατμόσφαιρα του Λας Βέγκας τραβάει η καινούργια παραγωγή της Lionsgate, Wild Card, εκεί όπου ο Jason Statham βρίσκει το ιδανικό περιβάλλον για να ξεδιπλώσει την action φιγούρα του και να την προσαρμόσει στα θρίλερ στοιχεία του σεναρίου. Μία ιστορία που δεν την έχει γράψει κάποιος τυχαίος…

    wild card

    Ο Statham υποδύεται τον Nick Wild, ένας bodyguard που φυσικά δεν μασάει στις δύσκολες περιστάσεις, αλλά που έχει σοβαρό πρόβλημα με τον τζόγο. Όταν μία φίλη του γίνει έρμαιο στα χέρια ενός ψυχάκια κακοποιού, εκείνος θα αποφασίσει να εκδικηθεί. Το αποτέλεσμα θα είναι να γίνει το Λας Βέγκας πεδίο μάχης, με τον Statham να πρέπει να τα παίξει για μία τελευταία φορά όλα για όλα στα χαρτιά για να καταφέρει να δραπετεύσει απ’ αυτό το μέρος.
    Όσο για το σενάριο είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα Heat (1985) του βραβευμένου συγγραφέα/σεναριογράφου William Goldman, που έχει κερδίσει δύο βραβεία Όσκαρ για τα περίφημα φιλμ Butch Cassidy and the Sundance Kid και All the President’s Men. Όσο καλύτερα σενάριο ψάχνει ο Statham τόσο περισσότερο θα αντέξει η action φιγούρα του.
    Η σκηνοθεσία είναι του Simon West, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Michael Angarano, Dave Alexander, Milo Ventimiglia, Dominik García-Lorido, Anne Heche, Sofia Vergara, Max Casella, Hope Davis και Stanley Tucci. Η ταινία αναμένεται να βγει στην Αμερική στις 30 Ιανουαρίου. 

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles