14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Wild Hearts: Νέο story trailer λίγο πριν την κυκλοφορία

    Η Electronic Arts και η Omega Force έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο story trailer για το επερχόμενο RPG Wild Hearts, το οποίο φέρει τον τίτλο “Welcome to Minato.”

    Το Wild Hearts αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series και PC μέσω Steam, Epic Games Store και EA App στις 17 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα video game που λαμβάνει χώρα στην Azuma, ένα φανταστικό σκηνικό, εμπνευσμένο από την Ιαπωνία, με αρκετές καινοτομίες που συστήνει “φρέσκους” μηχανισμούς crafting στη μάχη ενάντια στα τεράστια τέρατα του περιβάλλοντος που ονομάζονται Kemono. Επιφυλάσσει μια επική περιπέτεια, τοποθετημένη σε ένα εντυπωσιακό μέρος γεμάτο χρώμα, το οποίο οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν μόνοι ή μαζί με 2 φίλους. Ο κάθε παίκτης μπορεί να κατασκευάσει διαφορά αντικείμενα κατά τη διάρκεια της μάχης, τα οποία φυσικά βοηθούν στην αντιμετώπιση των τεράτων.

    Το νέο video συνοδεύεται από την εξής περιγραφή:

    “Μπείτε στο χωριό Minato και συναντήσετε τους συμμάχους σας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στο κυνήγι σας, αλλά και να προστατεύσετε τους ανθρώπους της Azuma. Γνωρίστε τον Natsume, τον Ujishige και άλλους χαρακτήρες, από τον blacksmith μέχρι και έναν επιστήμονα. Ο καθένας από αυτούς είναι καθοριστικός για την επιβίωσή σας ενάντια στον άγριο Kemono. Οι κάτοικοι του χωριού, μαζί με άλλους hunters που θα έχετε μαζί σας, αλλά και με την αρχαία τεχνολογία Karakuri, θα σας βοηθήσουν να βγείτε νικητές ακόμα και στα πιο ισχυρά θηρία”.

    Διαβάστε επίσης: 

    Hi-Fi Rush Review

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles