18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Willem Dafoe: “To sequel του Finding Nemo θα είναι πολύ καλύτερο”

    Όπως έχει φανεί και στα “Toy Story” και “Monsters, Inc”, η Pixar έχει το συνήθειο να καθυστερεί αρκετά τα sequels της. Αυτό συμβαίνει και με το sequel του “Finding Nemo”, το κλασικό πλέον φιλμ που μας κατέπληξε όλους, που έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό.

    ©2013 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

    Μπορεί λοιπόν το animation που θα έχει τίτλο “Finding Dory”, να κυκλοφορήσει το 2015, 13 χρόνια δηλαδή μετά από το original, παρόλα αυτά η ιστορία θα εξελιχθεί ένα χρόνο μετά τα γεγονότα, όπου τα ψαράκια Marley (Albert Brooks) και Dory (Ellen DeGeneres), έκαναν ένα απίστευτο ταξίδι, πολεμώντας με καρχαρίες και άλλους κινδύνους του ωκεανού, με σκοπό να σώσουν το γιο του Marley, Nemo (Alexander Gould).
    Ο Willem Dafoe (Platoon, Spiderman), o οποίος θα επιστρέψει για να κάνει τη φωνή του Gill, μίλησε για το ερχόμενο sequel και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο. Ξεκαθάρισε κιόλας πως είναι δύσκολο να επαναλάβεις μια μεγάλη επιτυχία μετά από τόσα χρόνια και πως όλα αυτά δεν τα λέει απλά για να κάνει διαφήμιση. Εδώ που τα λέμε θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε τα λόγια του Dafoe, καθώς η Pixar όλα αυτά τα χρόνια δημιουργεί εκπληκτικές animation ταινίες και καλύτερο παράδειγμα όσο αφορά τα sequels, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από το “Toy Story 3”. Πέρα από τον Dafoe θα ακουστούν και οι φωνές των Eugene Levy (American Reunion), Diane Keaton (The Big Wedding) and Ty Burrell (Muppets Most Wanted), ως χαρακτήρες από το παρελθόν της Dory.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles