18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε περισσότερα consumer χαρακτηριστικά των Windows 10;

    Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη Microsoft να ετοιμάζεται να αποκαλύψει στο κοινό περισσότερα consumer χαρακτηριστικά από την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της, τα Windows 10 δηλαδή, μέσα στον Ιανουάριο.

    windows-10
    Windows 10 Technical Preview

    Αν και, όπως διαβάζουμε, η Microsoft θα δώσει το παρόν στη CES 2015, το κορυφαίο ίσως ετήσιο τεχνολογικό show του πλανήτη, στις αρχές του έτους στο Las Vegas, φαίνεται πως προγραμματίζει και δεύτερο ειδικό event στα τέλη Ιανουαρίου για να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες για τα καταναλωτικά χαρακτηριστικά των Windows 10 και, πιθανότατα, ένα Consumer Preview τους. Νωρίτερα, η αμερικανική εταιρεία είχε υποσχεθεί ότι στις “αρχές του έτους” θα μάθουμε περισσότερα για τα νέα Windows, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

    Η αποκάλυψη της νέας έκδοσης του λειτουργικού είχε γίνει πριν λίγο καιρό σε event στο San Francisco, που ωστόσο μας “σύστησε” μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά των Windows 10, όπως το Continuum mode ώστε να αντιλαμβάνεται πότε χρησιμοποιείτε μία συσκευή ως laptop και πότε ως tablet αλλάζοντας το UI της. Έχουμε, βέβαια, να μάθουμε πολλές ακόμη λεπτομέρειες από το λειτουργικό το επόμενο διάστημα (μόλις χθες διέρρευσε μία από αυτές που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους η δυνατότητα native υποστήριξης flac και mkv files).

    Το σίγουρο είναι πως τα επόμενα Windows θα αφορούν όλες τις συσκευές μας, από τα PCs και τα laptops έως τα tablets και τα smartphones, έτσι τα περιμένουμε με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλη φορά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles