24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Microsoft ανακοινώνει επίσημα το “Spring update” για τα Windows 8.1 [MWC 2014]

    Η Microsoft, σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις τύπου του MWC 2014, ανακοίνωσε την πρώτη σημαντική αναβάθμιση για τα Windows 8.1.

    Microsoft Spring Windows 8.1 Update

    Όπως σημείωσε ο Joe Belfiore, υπεύθυνος πλέον για τα smartphones, tablets και PC του κολοσσού του software, το update θα έρθει “αυτή την άνοιξη”, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη με πληκτρολόγιο και ποντίκι.

    Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το update που είχε διαρρεύσει αρκετές φορές έως σήμερα ως Update 1 και για το οποίο είχαμε δημοσιεύσει σχετικά άρθρα το προηγούμενο διάστημα.

    Ανάμεσα στις βελτιώσεις που φέρνει περιλαμβάνει power & search δυνατότητα στην Start Screen των Windows 8.1, γραμμή τίτλου στις Windows 8-style apps (οι οποίες μπορούν πλέον να γίνονται pin στο taskbar), ενώ το κλείσιμο και η μετάβαση μεταξύ εφαρμογών γίνονται ακόμη πιο εύκολα μέσα από το Windows 8.1 taskbar, χάρη στο νέο mouse UI. Τέλος, τα minimum specs για το update “πέφτουν” στο 1GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

    Η Microsoft, όπως ανέφερε ο Belfiore, άκουσε τα παράπονα των χρηστών σχετικά με τη χρήση των Windows 8.1 με πληκτρολόγιο και ποντίκι και ανταποκρίθηκε.

    Επίσημη ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα διατεθεί το update (και αν θα ονομάζεται όντως Update 1) δεν υπάρχει ακόμη, φανταζόμαστε ωστόσο ότι θα μάθουμε σύντομα περισσότερα γι’ αυτό – ίσως και στο Build developer event της εταιρείας τον Απρίλιο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles