21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Withings Aura Smart Sleep System. Αλλάζοντας την εμπειρία του ύπνου σας

    Το Withings Aura αλλάζει ολοκληρωτικά την εμπειρία του ύπνου προσφέροντας μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και αναζωογόνησης.

    Withings Aura Smart Sleep System

    Χρησιμοποιώντας επαναστατικά και επιστημονικά προγράμματα ήχου και φωτός, το Withings Aura επηρεάζει άμεσα το τρόπο που κοιμάστε αλλά και ξυπνάτε, δύο σημαντικές εμπειρίες για τη βελτίωση του κύκλου του ύπνου σας αλλά και της γενικότερης ευεξίας. Αποτελείται, ουσιαστικά, από δύο συσκευές: ένα διακριτικό αισθητήρα που τοποθετείται κάτω από το μαξιλάρι σας και την κύρια συσκευή δίπλα στο κρεβάτι, με επιπλέον την εφαρμογή αποκλειστικά για iOS.

    Τα Light & Sound προγράμματα του Withings Aura ενισχύουν την έναρξη του ύπνου και προσφέρουν ένα ομαλό ξύπνημα χωρίς στρες. Το Withings Aura χρησιμοποιεί στο έπακρο την συσχέτιση μεταξύ μήκη κύματος φωτός και την έκκριση της μελατονίνης, την υπεύθυνη ορμόνη για τον κύκλο ύπνου. Χάρη στη λειτουργία Smart WakeUp, σας ξυπνάει κατά την διάρκεια του ελαφριού ύπνου, ώστε να ξεκινήσετε την ημέρα νιώθοντας αναζωογονημένοι. Τοποθετήστε το διακριτικό αισθητήρα ύπνου κάτω από το στρώμα σας και απλά ξεχάστε τον. Πολύ ευαίσθητος, παρακολουθεί τους κύκλους του ύπνου σας μέσα από την κίνηση του σώματος, της αναπνοή και τον καρδιακό ρυθμό.

    Κάθε πρωί, τα δεδομένα της προηγούμενης νύχτας έχουν αναλυθεί και μετατραπεί σε ένα γράφημα στην εφαρμογή, με τα διάφορα στάδια του ύπνου (Ελαφρύς, βαθύς και REM) και σημαντικά δεδομένα για την ποιότητα του ύπνου (Διάρκεια ύπνου, χρόνος που χρειάστηκε για να κοιμηθείτε, πόσες φορές ξυπνήσατε).

    Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο video.

    Βρείτε το στη Bird Phone

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles