20.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Wolt Market: μείωσε τις τιμές σε βασικές κατηγορίες καταναλωτικών αγαθών

    Σε μειώσεις τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά, προχώρησε από την 1η Οκτωβρίου η Wolt Market. Συγκεκριμένα, οι μειώσεις αφορούν συνολικά 1.000 κωδικούς προϊόντων μεταξύ των οποίων είναι τα γαλακτοκομικά, ζυμαρικά, φρούτα, λαχανικά, απορρυπαντικά, καθώς κι άλλες κατηγορίες προϊόντων, που διατίθενται από τα καταστήματα Wolt Market σε Λευκωσία και Λάρνακα.

    Όπως δήλωσε ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Γενικός Διευθυντής της Wolt Market για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα «Στόχος μας είναι τα καταστήματα Wolt Market να είναι ο εβδομαδιαίος προορισμός αγορών, για όλα όσα χρειάζονται οι καταναλωτές. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μειώσεις τιμών προκειμένου να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα πιο οικονομικά, κόντρα στο κύμα ανατιμήσεων στην ευρύτερη αγορά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι καταναλωτές έχουν αγκαλιάσει ήδη την συγκεκριμένη ενέργεια».

    Υπενθυμίζεται ότι η Wolt Market διαθέτει σήμερα στην Κύπρο 2 καταστήματα σε Λευκωσία και Λάρνακα. Όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από νωρίς το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, οι πελάτες της Wolt Market μπορούν να εξερευνήσουν τα ηλεκτρονικά ράφια και να διαλέξουν μέσα από μια λίστα περίπου 3.500 κωδικών, τα προϊόντα που επιθυμούν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles