21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Xbox και Disney δημιούργησαν κονσόλα “Rise” για το Γιάννη Αντετοκούνμπο

    Πρόσφατα ανέβηκε στο Disney Plus η ταινία Rise, που διηγείται την ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και το ταξίδι που ακολούθησαν μέχρι ο Γιάννης να γίνει αστέρι του NBA. Με αφορμή το λανσάρισμα της ταινίας, το Xbox σε συνεργασία με τη Disney, παρουσίασε ακόμα μια συλλεκτική κονσόλα, ένα Xbox Series S, το οποίο παρουσιάζει το Γιάννη Αντετοκούνμπο να κρατά δύο μπάλες με τεντωμένα χέρια. Η σειρά επίσης περιλαμβάνει ένα Xbox Wireless Headset, μια φορητή οθόνη και μια θήκη μεταφοράς, που επίσης εμπνέονται από την ταινία.

    Οι ενδιαφερόμενοι, όπως συμβαίνει σχεδόν με όλες τις συλλεκτικές κονσόλες της Microsoft, μπορούν να διεκδικήσουν το πακέτο ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.

    Διαβάστε επίσης:

    RoboCop: Rogue City και ο θρυλικός Peter Weller επιστρέφει! (trailer)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles