19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ξεκίνησε η beta του Plants vs Zombies Garden Warfare 2!

    To Plants vs Zombies είναι ένα game που έχει γοητεύσει εκατομμύρια gamers, για αυτό η είδηση της έλευσης του Garden Warfare 2 είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους fans! Ήδη από σήμερα (15 Ιανουαρίου) έχει ξεκίνησει η δοκιμαστική φάση του Plants vs Zombies Garden Warfare 2!

    Plants vs Zombies 1

    Όπως έγινε γνωστό, η δημόσια beta θα είνια διαθέσιμη για όλους τους ενδιαφερόμενους σε εκδόσεις PlayStation 4 και Xbox One, μέχρι τις 18 του μήνα. Είναι μικρό το διάστημα, αλλά είναι η ιδανική ευκαιρία για να ρίξετε μια ματιά στο παιχνίδι χωρίς χρέωση και να δείτε τι γίνεται στις επικές μάχες 24 παικτών. Το Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 23 Φεβρουαρίου. Στη δοκιμαστική έκδοση μπορείτε να παίξετε στην τεράστια πίστα Backyard Battleground που κρύβει πολλές εκπλήξεις και είναι ένας χάρτης σχεδιασμένος για εξερεύνηση, ενώ υπάρχει και το Flag of Power που βασίζεται στην κλασική λειτουργία του King of the Hill. Οι έξι νέες κλάσεις που μπορείτε να παίξετε είναι τα Rose, Citron, και Kernel Corn (για την ομάδα των φυτών) και τα Imp, Super Brainz και Captain Deadbeard (για την ομάδα των ζόμπι).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles