21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Xiaomi Ferrari… Νέο mid-ranger από την Xiaomi;

    Η Xiaomi καταφέρνει με περίτεχνο τρόπο να έχει συνεχώς στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, καθώς μετά το ενδιαφέρον πείραμα με την εισαγωγή των Windows 10 στο Mi4, η γνωστή κινεζική εταιρεία κρύβει και άλλες εκπλήξεις για τους φίλους των smartphones, καθώς πρόσφατα  έκανε την εμφάνιση της στο GFXBench, μία νέα “μυστηριώδης” συσκευή, η οποία φέρει την κωδική ονομασία Xiaomi Ferrari.

    Ferrari

    Παρατηρώντας τα tech specs του Xiaomi Ferrari που εμφανίζονται στο benchmarking app, μπορούμε πολύ εύκολα να καταλάβουμε ότι πρόκειται για ένα αρκετά ισχυρό mid-ranger, το οποίο βασίζεται σε έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 615, χρονισμένο στα 1.6GHz, ο οποίος συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM και display 1080p 4.9 ιντσών. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει κύριο αισθητήρα κάμερα στα 12MP, όπως επίσης και selfie cam με παρεχόμενη ανάλυση στα 4.8MP. Εκτός από τα παραπάνω το Xiaomi Ferrari αναμένεται να βασίζεται στο Android 5.0.2 Lollipop. Κρίνοντας τα παραπάνω tech specs καθίσταται σαφές ότι το Xiaomi Ferrari δύσκολα θα ανήκει στην οικογένεια των οικονομικών και πιο entry-level smartphones της οικογένειας Redmi. Πάντως, σίγουρα μας έχει εξάψει την περιέργεια και  δεν αποκλείεται να μάθουμε περισσότερα για αυτό στο event που έχει προγραμματίσει η Xiaomi για τις 31 Μαρτίου με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων από την έναρξη της λειτουργίας της.

    Xiaomi Ferrari Specs

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles