18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    You People: Νέο trailer για την ξεκαρδιστική κωμωδία με τον Eddie Murphy

    Ένα νέο trailer έδωσε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες το Netflix για την επερχόμενη κωμωδία «You People» με τον Jonah Hill και τον Eddie Murphy.

    Η δράση της ταινίας περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι αλλά και τις οικογένειές τους. Ο Ezra Cohen (Jonah Hill) και η Amira Mohammed (Lauren London) γνωρίζονται, μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και τελικά ερωτεύονται. Η σχέση τους όμως αναμένεται να δοκιμαστεί όταν εμπλέκονται οι οικογένειές τους, οι οποίες έχουν αντίθετη άποψη. Τους προοδευτικούς γονείς του Ezra υποδύονται οι Julia Louis-Dreyfus και David Duchovny, ενώ οι Eddie Murphy και Nia Long ενσαρκώνουν τους ανένδοτους γονείς της Amira. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι Kenya Barris, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο σε συνεργασία με τον Jonah Hill.

    Το You People θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, μαζί με αρκετές ακόμα νέες ταινίες όπως οι Left Behind: Rise of the Antichrist και Maybe I Do and Fear. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Netflix, «oικογένειες και κουλτούρες συγκρούονται όταν δύο διαφορετικοί millennial από το Λ.Α. ερωτεύονται κι αντιμετωπίζουν την απόλυτη δοκιμασία: τη γνωριμία με τους γονείς».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Έσπασε νέο ρεκόρ το The Last of Us! 5,7 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles