21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    YouTube: Στη “μάχη” του streaming με δωρεάν ταινίες και σειρές

    Το Netflix αποτελεί -προς το παρόν τουλάχιστον- το leader στην κατηγορία του streaming, προσφέροντας αναρίθμητες ταινίες και σειρές μέσα από τα διαθέσιμα προγράμματά του. Ο ανταγωνισμός όμως, ομολογουμένως, έχει αυξηθεί αισθητά, αφού στο παιχνίδι μπήκαν δυναμικά τα Apple TV+, Disney+, HBO Max κ.α. που προσφέρουν με τη σειρά τους υπηρεσίες on-demand.

    Όπως όλα δείχνουν, το Netflix στο εξής θα έχει να ανταγωνιστεί και το YouTube, αφού η γνωστή πλατφόρμα προχωρά ένα βήμα παρά πέρα με το YouTube TV λανσάροντας τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες που οι χρήστες μπορούν να δουν δωρεάν. Η διαφορά, σε σχέση με το Netflix, είναι ότι αυτά τα shows θα προσφέρονται μεν στο κοινό, αλλά θα συνοδεύονται από διαφημίσεις. Όποιος όμως δεν έχει πρόβλημα με αυτό, θα μπορούσε να επιλέξει το YouTube TV ως εναλλακτικό μέσο ψυχαγωγίας.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιθανό ο ενδιαφερόμενος να μη μπορεί να δει τις τελευταίες σειρές και ταινίες εντελώς δωρεάν, όμως προσφέρεται για να παρακολουθήσει επεισόδια που πιθανώς να έχει χάσει ή να ξαναδεί μια αγαπημένη του ταινία. Αυτή τη στιγμή το νέο χαρακτηριστικό στο YouTube  είναι διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α, οπότε στην Ελλάδα θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο.

    Διαβάστε επίσης:

    “Σαμποτάρουν” οι Ρώσοι το WhatsApp – Πρώτη επιλογή το Telegram (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles