15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Υπό ανάπτυξη νέο MMO Lord of the Rings από την Amazon

    Το franchise του «The Lord of the Rings» έχει επανέλθει δυναμικά τα τελευταία χρόνια, αφενός με τη σειρά του Amazon και αφετέρου με το νέο video game με πρωταγωνιστή το Gollum. Τώρα η Amazon Games ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ακόμα ένα multiplayer online game βασισμένο στο The Lord of the Rings.

    Την ανάπτυξη έχει αναλάβει το New World studio Amazon Games Orange County και πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο project που δεν έχει σχέση με το Lord of the Rings MMO που ακύρωσε η Amazon το 2021.

    Το παιχνίδι θα αποτελεί μια open-world MMO περιπέτεια, τοποθετημένη στη Middle-earth, που θα βασίζεται στις αγαπημένες ιστορίες των «The Hobbit» και «The Lord of the Rings». Προς το παρόν βρίσκεται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης και θα περάσουν μερικά χρόνια μέχρι να το δούμε να κυκλοφορεί, όμως θα έρθει σε PC και κονσόλες.

    Η Amazon έκλεισε συμφωνία με τον κάτοχο των δικαιωμάτων του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Middle-earth Enterprises, που αγοράστηκε πρόσφατα από τον σουηδικό όμιλο Embracer Group. Συγκεκριμένα, η Amazon έχει ξεχωριστά τηλεοπτικά δικαιώματα για το έργο του J.R.R. Tolkien, αλλά αυτά τα δικαιώματα δεν καλύπτουν τα βασικά κείμενα του Lord of the Rings, γι’ αυτό και η σειρά του Prime Video «The Rings of Power» λαμβάνει χώρα σε διαφορετικό χρονικό πλαίσιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Nintendo: Μετά την άνοιξη του 2024 το Switch 2

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles