13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ζητείται σχεδιαστής dock connector από την Apple

    Με τις πληροφορίες να πληθαίνουν ότι η Apple ετοιμάζεται να αλλάξει τον μοναδικό dock connector που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της και να τον αντικαταστήσει με ένα αρκετά μικρότερο, ξεκινώντας από το επόμενο iPhone (ή νέο iPhone, ή iPhone 5, ή iPhone πέμπτης γενιάς) (σαν να αναφερόμαστε σε λωποδύτη που μόλις συνέλαβε η αστυνομία), έκανε την εμφάνισή της και η παρακάτω αγγελία στο site της Apple για να επιβεβαιώσει και τους πλέον δύσπιστους.

    Αριθμός Θέσης: 6861622

    […]

    Ο μηχανικός σχεδιασμού Connectors θα είναι υπεύθυνος για την διαχείριση πολλών σχεδίων για connectors, στην υποστήριξη των προϊόντων της σειράς iPod. Κλπ κλπ κλπ.

    Που σημαίνει πως η Apple ετοιμάζεται να αλλάξει, όπως είναι φυσικό, τους connectors σε όλες τις σειρές συσκευών της, οπότε, τόσο για όσους ασχολούνται με προϊόντα αποκλειστικά της Apple, όσο και όσους γνωρίζουν την μηχανική των εν λόγω προϊόντων και θέλουν να δουλέψουν σε μία από τις εκατοντάδες εταιρείες που φτιάχνουν περιφερειακά για τα προϊόντα του μήλου, μάλλον απλώνεται ένα πεδίο δόξης λαμπρό.

    Από την Κίνα έως τις ΗΠΑ, θα υπάρχουν όλες αυτές οι εταιρείες με τα docks, τους πολυφορτιστές και τα λοιπά gadgets που θα πρέπει να αλλάξουν ή να προσαρμόσουν τα προϊόντα τους.

    Τι θα κάνετε με τα προϊόντα που έχετε ήδη αγοράσει και φοβάστε ότι θα αχρηστευτούν από αυτή την αλλαγή; Είμαστε σίγουροι ότι θα κυκλοφορήσουν σχετικοί αντάπτορες. Πράγμα που σημαίνει πως θα ανοίξουν ακόμα περισσότερες θέσεις εργασίας.

    Πηγή: TechCrunch

     

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles