13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Axon M: Hands-on video με την καινοτόμα αναδιπλούμενη συσκευή της ZTE

    Το ZTE Axon M παρουσιάστηκε πριν από λίγους μήνες και αποτελεί την dual screen πρόταση της εταιρείας, με την οποία θέλει να διαφοροποιηθεί έναντι του ανταγωνισμού αφενός και αφετέρου να πειραματιστεί. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η ZTE πιστεύει σε αυτό το design και τις προοπτικές που ανοίγονται.

    ΖΤΕ Axon M

    Η συσκευή διαθέτει δυο οθόνες των 5.2 ιντσών, που συνδυαστικά μπορούν να γίνουν των 6.75 ιντσών. Η μπαταρία του είναι των 3.180mAh, αν και πιστεύουμε ότι η αυτονομία του δε θα είναι πολύ μεγάλη δεδομένων των δυο οθονών με τις οποίες εξοπλίζεται. Δεν έχουμε κάμερα στο πίσω μέρος, αφού όταν διπλώνει η συσκευή αυτή θα καλυπτόταν. Στο πλήκτρο αφής M της οθόνης μπορούμε να επιλέξουμε τη λειτουργία οθόνης που θέλουμε.

    ZTE-Axon-M-02

    Έτσι, μπορούμε να έχουμε, την λειτουργία Full Screen, δηλαδή μια εφαρμογή θα πιάνει και τις δυο οθόνες. Επίσης έχουμε την λειτουργία Split Screen AB, όπου μια εφαρμογή τρέχει στα αριστερά και μια στα δεξιά, δηλαδή οι δυο οθόνες να λειτουργούν ανεξάρτητα. Έχουμε ακόμα ένα split screen mode, όπου δείχνει την ίδια εφαρμογή και στις δυο οθόνες, ενώ φυσικά δεν απουσιάζει και η λειτουργία εκείνη στην οποία η δευτερεύουσα οθόνη απενεργοποιείται και μένει η πρωτεύουσα.

    ZTE-Axon-M-04

    ZTE-Axon-M-05

    ZTE-Axon-M-06

    ZTE-Axon-M-03

    Δείτε το Hands-on video του ZTE Axon M από το Δημήτρη Σκιάννη στη Βαρκελώνη

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles