19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ZTE για το Hawkeye. “Κάναμε λάθος!”

    Το ZTE Hawkeye (παλαιότερα γνωστό ως Project CSX) είναι μία συσκευή που “γεννήθηκε” με έναν ανορθόδοξο τρόπο, καθώς η γνωστή κινεζική εταιρεία ζήτησε από το κοινό να καταθέσει τις ιδέες του σχετικά με το πώς θα ήθελε ένα smartphone. Έτσι, η συσκευή απέκτησε κάποιες καινοτομίες, όπως το πίσω πάνελ που του επιτρέπει να “κολλήσει” σε οποιαδήποτε επιφάνεια αλλά και το eye-tracking software για hands-free χρήση.

    hawkeye-girl

    Η ZTE επέδειξε ένα prototype μοντέλο από το Hawkeye στη CES 2017 και λάνσαρε μία Kickstarter καμπάνια γι’ αυτό. Η καμπάνια ωστόσο δεν τα πήγε και πολύ καλά και ήταν λογικό, καθώς η συσκευή δεν ήταν αυτό το εξαιρετικά καινοτόμο που περίμενε κάποιος… (Δείτε εδώ τα specs της τα οποία την κατατάσσουν στη mid-range κατηγορία).

    Έτσι, τώρα η εταιρεία φαίνεται να έχει αντιληφθεί το λάθος της και σε σχετικό blog post μάλιστα το παραδέχεται και επίσημα.

    Θέλοντας να κάνει ίσως κάποιες μικροβελτιώσεις στο μοντέλο, δημιούργησε και ένα poll στο οποίο ρωτάει τον κόσμο τι θα ήθελε να αλλάξει στη συσκευή. Έως τώρα το 47% θέλει να αλλάξει τον επεξεργαστή Snapdragon 625 για τον 835, το 10% την μπαταρία των 3000mAh με μία των 3500mAh, το 15% το OS να είναι stock Android με επιπρόσθετο eye tracking software ενώ “Other” (καταχωρώντας την άποψή του για αλλαγές) ψήφισε το 29% του κοινού.

    zte-poll

    Μεγαλύτερες αλλαγές έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να κάνει η ZTE αν λάβουμε υπόψη μας ότι η καμπάνια στο Kickstarter είναι σε εξέλιξη και το ποσό που ζητά από τους backers (199 δολάρια) δεν μπορεί να αλλάξει αυτή τη στιγμή.

    Από όλες τις ενδείξεις που έχουμε έως τώρα πάντως, το μέλλον του ZTE Hawkeye δε φαίνεται και πολύ λαμπρό…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles