16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Google I/O 2014. Δείτε το live streaming με τις μεγάλες ανακοινώσεις του Android ‘L’, των smartwatches και όχι μόνο

    Συνδεθείτε “ζωντανά” με το San Francisco, εκεί που σήμερα είναι μία από εκείνες τις ημέρες που χτυπάει η “καρδιά” των τεχνολογικών ανακοινώσεων. Είναι η ώρα της Google και του keynote της πρώτης ημέρας του Google I/O 2014, του φετινού συνεδρίου προγραμματιστών της που διεξάγεται σήμερα και αύριο στην πόλη της Δυτικής Ακτής.

    google-io-2014

    Το ενδιαφέρον όλων των φίλων της τεχνολογίας (και της Google ειδικότερα) θα είναι στραμμένο στον Sundar Pichai και τα υπόλοιπα στελέχη της, περιμένοντας το πολυπόθητο (και επιβεβαιωμένο) preview της νέας έκδοσης του Android 5.0 (με κωδικό κάποιο… “γλυκό” που ξεκινάει από L), αλλά και ανακοινώσεις που αφορούν το λειτουργικό για wearables, Android Wear, όπως και τα smartwatches Moto 360 και LG G Watch (ίσως, μάλιστα, έχουμε νέα hardware ανακοίνωση σ’ αυτήν την κατηγορία και από τη Samsung).

    Οι φήμες μιλούν για ακόμη περισσότερες ανακοινώσεις, όπως η ενδεχόμενη παρουσίαση της… Android TV, όπως και μίας έκδοσης του Android για το αυτοκίνητο. Μην αποκλείεται, επιπλέον, να δούμε και νέες συσκευές όπως το Motorola X+1 ή ένα Nexus 8 tablet.

    Έτοιμοι για play στο παρακάτω video ώστε να μεταφερθούμε στο Google I/O 2014 και το San Francisco. Το live streaming ξεκίνησε στις 7 ώρα Ελλάδας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles