24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η LG επιδεικνύει το G Watch R στην IFA 2014 (& hands-on photos)

    Λίγες μέρες πριν την IFA 2014, οι Κορεάτες είχαν “βιαστεί” να ανακοινώσουν το νέο τους smartwatch LG G Watch R, το πρώτο τους με στρογγυλή οθόνη (στα πρότυπα του πανέμορφου Moto 360) , φυσικά και πάλι με το λειτουργικό Android Wear. Η συσκευή τώρα κάνει την εμφάνισή της στη γερμανική έκθεση, όχι πλήρως λειτουργική, αλλά έτοιμη να μας δώσει μία πρώτη γεύση από την εμφάνιση, αλλά και τη γενικότερη παρουσία της.

    LG G Watch R hands-on 05

    Αξιοσημείωτο το ότι πρόκειται για το πρώτο smartwatch με στρογγυλή οθόνη που εμφανίζει πληροφορίες στο 100% της επιφάνειάς της (σ.σ. το Moto 360 διαθέτει ένα μαύρο strip στο κάτω μέρος του).  Κατά κάποιους, η εμφάνισή του είναι καθαρά… ανδρική, αν και αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να κρίνει μόνος του με βάση τις προτιμήσεις του.

    Η συσκευή διαθέτει μπαταρία με δύο μέρες αυτονομίας σύμφωνα με την LG (που πρακτικά, βέβαια, αποδεικνύεται μικρότερη) ενώ, αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη η τιμή της, φαίνεται πως θα είναι περισσότερο… τσουχτερή απ’ αυτή του υπάρχοντος μοντέλου G Watch.

    LG G Watch R hands-on 01

    Το LG G Watch R, όσον αφορά τα specs του, διαθέτει οθόνη ανάλυσης 320×320 pixels μεγέθους 1.3 ίντσας, σασί από ανοξείδωτο ατσάλι και δερμάτινο λουράκι που μπορεί να αντικατασταθεί από άλλο, ακόμη και third-party, των 22 χιλιοστών. Υποστηρίζει Bluetooth 4.0, διαθέτει μικρόφωνο για voice controls και είναι αδιάβροχο.

    LG G Watch R hands-on 04

    Διαθέτει heart-rate monitor, δε διαθέτει όμως αισθητήρα περιβάλλοντος φωτός όπως το Moto 360, κάτι που ίσως προβληματίσει κάποιους. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 410mAh και αξίζει να σημειώσουμε ότι φορτίζει μόνο μέσω charging cradle με pins και όχι με κλασικό φορτιστή.

    Η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, με την LG να ανακοινώνει πως ξεκίνησε και τη μαζική παραγωγή των P-OLED του, ώστε να είναι πανέτοιμη για τη διάθεσή του.

    LG G Watch R hands-on 03

    Στο θέμα βλέπουμε τις φωτογραφίες του Δημήτρη Σκιάννη από το Βερολίνο όπου είδε από κοντά το LG G Watch R σε παρουσίαση της εταιρείας και μας μετέφερε τις εντυπώσεις του.

    LG G Watch R hands-on 02

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles