18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα TP-Link Neffos C5 Max!

    Ο νέος μας διαγωνισμός, λίγο πριν την IFA 2016 και το φθινόπωρο, σας χαρίζει ένα μοναδικό smartphone, το TP-Link Neffos C5 Max!

    neffos-c5-neffos

    Το Neffos C5 Max της TP-Link ανήκει στην κατηγορία των smartphones που συνδυάζουν με αρμονικό τρόπο: ξεχωριστό σχεδιασμό και υψηλό βαθμό λειτουργικότητας. Διαθέτει FHD (1080p) IPS display των 5.5 ιντσών,  octa-core chipset της MediaTek,  2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, main sensor στα 13MP και μπροστινή κάμερα στα 5MP, καθώς και μπαταρία 3.045mAh. Η χαμηλή τιμή του (θα το βρείτε στην αγορά στα 169 ευρώ) είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο αγοράς και σε συνδυασμό με τις πολύ καλές mainstream επιδόσεις του είναι βέβαιο ότι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό σύντροφο στα καθημερινά ταξίδια σας στον κόσμο της mobile τεχνολογίας!

    Διαβάστε εδώ το hands-on review που έχουμε κάνει στο TP-Link Neffos C5 Max

    Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θέλουμε (1) να αφήσετε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το άρθρο, (2) να κάνετε public share στο Facebook το ποστ του διαγωνισμού.

    Ο διαγωνισμός θα λήξει στις την 14 Σεπτεμβρίου, στις 23.59 το βράδυ και ο νικητής ή η νικήτρια θα ανακοινωθούν ακολούθως.

    Καλή σας επιτυχία!

    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grKERDISETOnethall.grwww.tixerakias.com

    Save&Winjaba.gr

    Related Articles

    931 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles