18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    15 καινούριες ταινίες για να δεις στις διακοπές

    Τώρα το καλοκαίρι είναι ευκαιρία να δούμε ταινίες, αφού το χειμώνα ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος και σπάνια προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι πέρα από τις καθημερινές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό τον Αύγουστο, το Netflix έχει ενισχύσει τη βιβλιοθήκη του με αρκετές νέες επιλογές που αξίζουν να αφιερώσεις λίγο χρόνο.

    03/8/2022 Buba

    Όταν ένας απατεώνας από μια μικρή πόλη μπλέκει με την τοπική μαφία μαζί με τον χειριστικό αδερφό του, η εμμονή του να ισορροπεί το κάρμα του γίνεται ξεκαρδιστικά σκληρή.

    04/8/2022 Η Εποχή των Γάμων

    Υπό την πίεση των γονιών τους να βρουν συζύγους, η Άσα κι ο Ραβί προσποιούνται ότι βγαίνουν όλο το καλοκαίρι αλλά το κόλπο πάει στραβά όταν τα αισθήματα γίνονται αληθινά.

    05/8/2022 Χελωνονιντζάκια – Η Άνοδος: Η Ταινία

    Η επιμελής Σελέν ερωτεύεται τον ατίθασο Τριστάν από το νέο της σχολείο στην Μπιαρίτζ, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος έχει βάλει στοίχημα για εκείνη με τη δημοφιλή Βανέσα.

    08/8/2022 Κωδικό Όνομα: Αυτοκράτορας

    https://youtu.be/juH2C5hbQaI

    Ένας πράκτορας που έχει αναλάβει να ενοχοποιήσει έναν άμεμπτο πολιτικό πρέπει να αποφασίσει αν υπάρχει ακόμα κάποιο όριο που δεν θα περάσει.

    10/8/2022 Αγάπη Μου

    Παίζοντας σ’ έναν γάμο που διαλύεται, ένα πλανόδιος μουσικός ερωτεύεται τη νύφη. Όταν εκείνη συγκρούεται με την οικογένειά της, αυτός θα πρέπει να σώσει τη ζωή της.

    12/8/2022 13: Το Μιούζικαλ

    Αφού μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στην Ιντιάνα μετά το διαζύγιο των γονιών του, ένας έξυπνος μαθητής γυμνασίου θέλει να οργανώσει το καλύτερο μπαρμίτσβα που έγινε ποτέ.

    12/8/2022 Day Shift

    Ένας κυνηγός βρικολάκων στο ΛΑ έχει μια βδομάδα για να πληρώσει τα δίδακτρα και τα σιδεράκια του παιδιού του. Ο αγώνας να βγάλει τα προς το ζην μπορεί να τον σκοτώσει.

    17/82022 Δύο Ζωές

    Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

    17/8/2022 Royalteen

    Μια έφηβη προσπαθεί να κρατήσει κρυφό το σκανδαλώδες παρελθόν της και ένα μεγάλο μυστικό, όταν τα φτιάχνει απρόσμενα με έναν πρίγκιπα.

    24/8/2022 Τον Νου σας και σας Φάγαμε

    Μετά από 25 χρόνια, δύο αδέρφια έρχονται ξανά κοντά και τα βάζουν με μια αδίστακτη ομάδα δικυκλιστών, για να ανακτήσουν το αγαπημένο μπάγκι του πατέρα τους.

    25/8/2022 Τι Είναι Αγάπη;

    Όταν η δουλειά και η σχέση της διαλύονται μέσα σε μία ημέρα, η Σοφία ξεκινά από το μηδέν και γνωρίζει έναν εντυπωσιακό Ισπανό σεφ που ίσως έχει το συστατικό που έψαχνε.

    26/8/2022 Ευτυχισμένοι Ενήλικες

    Αφού ανακαλύψει ότι ο άντρας της έχει δεσμό, η Λεονόρα αρνείται να γίνει μια γυναίκα στο περιθώριο – πάση θυσία.

    26/8/2022 Χρόνος για Μένα

    Όταν η οικογένειά του λείπει, ένας μπαμπάς που δεν εργάζεται απολαμβάνει μετά από χρόνια τον χρόνο που έχει για τον εαυτό του, ζώντας με έναν φίλο ξέφρενες περιπέτειες.

    29/8/2022 Υπό τον Έλεγχό της

    Μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα κάνει μια ασυνήθιστη συμφωνία με το αφεντικό της. Όταν όμως, αρχίζει να έχει αμφιβολίες, ίσως είναι πλέον πολύ αργά για να κάνει πίσω.

    31/8/2022 Έτυχε να Περνάω

    Ένας καλλιτέχνης γκράφιτι που έχει βάλει στόχο σπίτια πλουσίων ξεσκεπάζει ένα διεστραμμένο μυστικό που απειλεί τη ζωή των ανθρώπων γύρω του.

    Διαβάστε επίσης:

    Σταμάτησαν ξανά τα γυρίσματα του The Witcher 3 λόγω κορονοϊού

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles