15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αντίξοες συνθήκες και τραυματισμοί στο reality Squid Game – Τι απαντά το Netflix

    Το κορεάτικο Squid Game αποτέλεσε ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα στην ιστορία του Netflix και προσεχώς αναμένεται να δούμε ένα reality show εμπνευσμένο από τα “βάρβαρα” παιχνίδια που έκαναν δημοφιλή τη σειρά στο ευρύ κοινό. Το νέο reality θα ονομάζεται «Squid Game: The Challenge» και οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν το ποσό των 4,5 εκατ. δολαρίων. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, όμως το Netflix τις τελευταίες μέρες ήρθε αντιμέτωπο με σοβαρές κατηγορίες, σχετικά με την ασφάλεια των διαγωνιζομένων.

    Συγκεκριμένα, πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, η θερμοκρασία έπεσε στους -3 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα συμμετέχοντες να τραυματιστούν και να πάθουν κρυοπαγήματα, αφού σε περίπτωση που αποχωρούσαν θα αποκλείονταν από το παιχνίδι. Στο reality παίρνουν μέρος 456 παίκτες από όλο τον κόσμο, όσοι δηλαδή ήταν και στη σειρά, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το τεράστιο χρηματικό έπαθλο.

    Το Netflix, βέβαια, διέψευσε τα δημοσιεύματα, αναφέροντας τα εξής:

    «Ενώ έκανε πολύ κρύο στο πλατό – και οι συμμετέχοντες ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό – οποιοσδήποτε ισχυρισμός για σοβαρό τραυματισμό είναι αναληθής. Μας ενδιαφέρει πολύ η υγεία και η ασφάλεια των ηθοποιών και του συνεργείου μας και επενδύσαμε σε όλες τις κατάλληλες διαδικασίες ασφαλείας».

    Διαβάστε επίσης:

    Έσπασε νέο ρεκόρ το The Last of Us! 5,7 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles