18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    5 ντοκιμαντέρ που αξίζει να δεις το Φεβρουάριο

    Η δημοφιλής υπηρεσία streaming Netflix επενδύει σταθερά στην κατηγορία των ντοκιμαντέρ, η οποία έχει βρει ένα φανατικό κοινό ανάμεσα στους χρήστες. Κι αυτό το μήνα, λοιπόν, νέες προσθήκες ενισχύουν τον κατάλογο, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους fans.

    Ας δούμε στη συνέχεια, 5 ντοκιμαντέρ που αξίζει να δεις το Φεβρουάριο:

    01/02/2023 Τα Εκατομμύρια του Γκάνθερ: Σειρά μίας σεζόν

    Ο σκύλος με το καταπίστευμα δεν είναι το πιο αλλόκοτο στοιχείο αυτής της ιστορίας. Ο φροντιστής του Γκάνθερ ζούσε επίσης στην πολυτέλεια και είχε φανατικούς ακόλουθους.

    08/02/2023 Μπιλ Ράσελ: Θρύλος

    https://youtu.be/ryHHifvsVwQ

    Ο πολυνίκης πρωταθλητής του NBA και θρύλος των ατομικών δικαιωμάτων Μπιλ Ράσελ χτίζει μια απίθανη κληρονομιά εντός κι εκτός γηπέδων σ’ αυτό το βιογραφικό ντοκιμαντέρ.

    15/02/2023 Οι Γκόλφερ: Σεζόν 1

    Αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ παρακολουθεί μια ετερόκλητη ομάδα επαγγελματιών γκόλφερ, εντός και εκτός γηπέδου, σε μια σκληρή αγωνιστική σεζόν.

    22/02/2023 Διπλή Ανθρωποκτονία: Σκάνδαλο στη Νότια Καρολίνα: Σεζόν 1

    Σοκαριστικές τραγωδίες συγκλονίζουν μια δεμένη κοινότητα στη Νότια Καρολίνα και φέρνουν στο φως τα φρικιαστικά μυστικά της πιο ισχυρής οικογένειάς της.

    24/02/2023 Formula 1: Οδηγός… Επιβίωσης: Σεζόν 5

    Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Φόρμουλα 1.

    Διαβάστε επίσης:

    Έσπασε νέο ρεκόρ το The Last of Us! 5,7 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles