21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Αγνώριστος ο αγαπημένος γάτος στο νέο trailer του Puss in Boots 2

    Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε το Puss in Boots, όμως ο αγαπημένος γάτος από το Shrek επιστρέφει μέσα στο χρόνο και μάλιστα δυναμικά.

    Δέκα χρόνια περίπου μετά, η ταινία Puss in Boots: The Last Wish έρχεται να διηγηθεί μια καινούρια ιστορία, με τον κεντρικό χαρακτήρα να βρίσκεται σε…απόγνωση! Έχει σπαταλήσει οκτώ ζωές και του απομένει μόνο μία, την οποία θα δούμε πως θα αξιοποιήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

    Το πρώτο trailer του Puss in Boots: The Last Wish το είδαμε περίπου στα μέσα Μαρτίου. Τώρα, η Universal Pictures αποκαλύπτει μερικές ακόμα λεπτομέρειες μέσα από ένα καινούριο video. Αυτή τη φορά, η δράση μπαίνει λίγο στην άκρη, αφού τα φώτα πέφτουν πάνω στον κεντρικό ήρωα που τη φωνή του δανείζει ο Antonio Banderas.

    O γάτος με τα εξαιρετικά χαρίσματα σταδιακά μετατρέπεται σε συμβατικό…κατοικίδιο, κάνοντας τετριμμένα πράγματα με την τελευταία του ζωή. Μέχρι και το όνομά του έχει αλλάξει σε «Pickles».

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμες θέλουν τον Idris Elba να συζητά για το ρόλο του James Bond

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles