17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αλλαγές στο Instagram Direct

    Έχει περάσει αρκετός καιρός από την ανακοίνωση του Instagram Direct, και συγκεκριμένα από τον Δεκέμβριο του 2013. Η υπηρεσία Direct προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής άμεσου μηνύματος, βίντεο και φωτογραφίας. Μετά από καιρό το Instagram προχώρησε σε update της υπηρεσίας.

    https://vimeo.com/137644108

    Οι χρήστες πλέον μπορούν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο από το feed τους μέσω της υπηρεσία Direct όπου, όταν ο χρήστης λάβει το μήνυμα και πατήσει επάνω στην εικόνα, οδηγείται κατευθείαν στην αρχική ανάρτηση. Η δυνατότητα αυτή θα γίνεται επιλέγοντας το νέο βελάκι που εμφανίζεται κάτω από κάθε εικόνα, δίπλα στο comment. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε hashtag και location σελίδες, από το νέο εικονίδιο.

    Instagram Direct

    Το Instagram διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των χρηστών του με το Direct, υποστηρίζοντας ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζονται μέσω της υπηρεσίας, θα μπορούν να τα βλέπουν οι χρήστες που ήδη μπορούσαν.  Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης έχει κλειστό το profile του, μόνοι οι χρήστες που τον ακολουθούν θα μπορούν να δουν το μήνυμα.

    Η έκδοση 7.5 του Instagram είναι έτοιμη προς λήψη και εγκατάσταση για iOS και Android.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles