19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Άνοιγμα 120 εκατ. δολαρίων για το «Ant-Man And The Wasp: Quantumania»

    Η τελευταία ταινία της Marvel «Ant-Man And The Wasp: Quantumania» έκανε το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους και, όπως φαίνεται, κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των fans, αν κρίνει κανείς από το παγκόσμιο box office.
    Με πρωταγωνιστές τους Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors κ.α., η ταινία αποτελεί το 3ο μέρος του franchise και σηματοδοτεί την 5η φάση του Marvel Cinematic Universe (MCU). Από τη στιγμή της κυκλοφορίας της, η ταινία έλαβε ανάμεικτες κριτικές, όμως οι εισπράξεις του πρώτου Σαββατοκύριακου είναι αξιοσημείωτες.

    Το Ant-Man And The Wasp: Quantumania μέσα σε 4 ημέρες από την επίσημη πρεμιέρα στις ΗΠΑ άγγιξε τα 120 εκατ. δολάρια. Τα αποτελέσματα δηλαδή είναι καλύτερα από το αναμενόμενο, αν κρίνει κανείς τα έσοδα των προηγούμενων ταινιών.
    Σημειώνεται ότι το “Ant-Man” του 2015 πέτυχε άνοιγμα 57 εκατ. δολαρίων και το “Ant-Man and the Wasp” του 2018 76 εκατ. δολάρια, επομένως μιλάμε για την πιο επιτυχημένη πρεμιέρα της εν λόγω σειράς.

    Ο Scott Lang, που αποτελεί και τον κεντρικό ήρωα, κλείνει μια συμφωνία με τον κακό «Kang the Conqueror», αφού προσπαθεί να αναπληρώσει τα πέντε χρόνια που έχασε με την έφηβη κόρη του. Όταν όμως η συμφωνία με τον Kang γυρίζει μπούμερανγκ, είναι πρόθυμος να θυσιάσει ακόμα και τον εαυτό του.

    Διαβάστε επίσης:

    John Wick 4: Νέοι δολοφόνοι στον κόσμο του Keanu Reeves (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles