21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για το story του God of War Ragnarok

    Νέες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ώρες για το επερχόμενο God of War Ragnarok, ένα παιχνίδι που θα δίνει τελικά τη δυνατότητα στους παίκτες να επισκεφτούν και τα 9 βασίλεια, όπως επιβεβαιώθηκε.

    Τις τελευταίες μέρες, οι fans παρατήρησαν ότι στο PlayStation Store η περιγραφή για το God of War Ragnarok ανανεώθηκε με την προσθήκη μιας ολόκληρης ιστορίας για το νέο παιχνίδι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το sequel από τη Sony, αφού δε γνωρίζουμε και πάρα πολλά από τις συνεντεύξεις και τα trailers.

    Σύμφωνα με τη νέα σύνοψη, «από τη Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων».

    Διαβάστε επίσης:

    Το πρόγραμμα PlayStation Stars ανακοίνωσε η Sony

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles