11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Apple iPhone 6 hands-on: Το μέγεθος μετράει!

    Έχω σταματήσει να μετράω πόσες φορές μου έχουν κάνει την ερώτηση “iPhone ή Android;”… Όπου “Android” μπορεί να είναι και το όνομα μιας οποιασδήποτε ναυαρχίδας τα τελευταία χρόνια. Και κάθε φορά η απάντηση είναι η ίδια: «Δεν υπάρχει σύγκριση». Όχι γιατί το μεν ή το δε είναι καλύτερο, αλλά γιατί πρόκειται για άλλη κατηγορία, για «άλλη θέση», με ποδοσφαιρική ορολογία. Καλώς ή κακώς, το iPhone παίζει σε ένα δικό του γήπεδο, μόνο του, χωρίς ανταγωνισμό, από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα.

    iphone 6 (Large)

    Έτσι, δε θα κρίνουμε το νέο iPhone 6 σε σύγκριση με τις κορυφαίες, Android ναυαρχίδες, αυτό θα ήταν λάθος. Τουλάχιστον όχι εξ’ολοκλήρου. Θα το κρίνουμε με βάση τις βελτιώσεις που έχει δεχθεί σε σχέση με το iPhone 5S/5C και με το αν μπορεί να σταθεί ακόμα στο ύψος του, διεκδικώντας τον τίτλο του κορυφαίου. Είδατε πρώτοι από το Digital Life το unboxing video του και ήρθε η ώρα για το αναλυτικό review του. Φτιάξτε καφέ γιατί θα πούμε πολλά…

    Τεχνικά χαρακτηριστικά

    • Διαστάσεις: 138,1 x 67 x 6,9 mm
    • Βάρος: 129 γρ.
    • Οθόνη: 4,7” IPS (750×1334 pixels)
    • Επεξεργαστής: Apple A8 2-Core Cyclone (1,4GHz)
    • Μνήμη: 1GB RAM, 16/64/128GB αποθηκευτικού χώρου
    • Συνδεσιμότητα: 3G, 4G Cat.4 (150 Mbps), Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac-dual band-Wi-Fi hotspot, Bluetooth v4.0-A2DP-LE,  USB v2.0-, GPS-GLONASS (με A-GPS), NFC
    • Λειτουργικό: iOS 8.0.2
    • Κάμερα: 8 MPixel με dual-LED flash, HDR, λήψη 1080p video στα 30/60 FPS, slow-motion video στα 120/240 FPS, timelapse, εμπρόσθια FaceTime 1,2 MPixel (720p).
    • Μπαταρία: 1.810mAh
    • Ειδικά χαρακτηριστικά: nano-SIM, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (TouchID), ελαιφοβική επίστρωση οθόνης
    • Περιεχόμενα συσκευασίας: USB καλώδιο, φορτιστής, ακουστικά-ψείρες

     

    iphone 6 box (Large)

    Κατασκευή και σχεδίαση

    To review θα μπορούσε να συνοψιστεί εύκολα με μία πρόταση και να τελειώσει κάπου εδώ: «Το iPhone 6 είναι ένα iPhone με οθόνη 4,7 ιντσών». Αυτό από μόνο του θα ήταν υπερ-αρκετό για τη συντριπιτική πλειονότητα των χρηστών, ώστε να αλλάξουν το 5S τους ή οποιοδήποτε άλλο «4άρι» iPhone με το καινούργιο. Η Apple δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να κρατήσει το μήκος και το πλάτος σε χαμηλά επίπεδα, θα έπρεπε να αλλάξει πολλά στη σχεδίαση, εσωτερική και εξωτερική, για να το καταφέρει. Έτσι, είναι περίπου 14 χιλιοστά πιό μακρύ από το 5S και 8 χιλιοστά πιό πλατύ, αλλά είναι λεπτότερο, κατά 0,8 χιλιοστά! Και το βάρος του παραμένει σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, αυξημένο κατά 17 γραμμάρια, παρά τη μεγαλύτερη οθόνη και τη μπαταρία.

    iphone 6 (2) (Large)

    Η κατασκευή θα ήταν ένα όνειρο, αφού είναι λεπτό, έχει καμπύλες και πολύ ομαλές «γωνίες», είναι εξαιρετικό στην αφή χάρη στο αλουμινένιο περίβλημα, και όχι, δεν λυγίζει! Για το “σκάνδαλο” bendgate τη γνώμη μου θα βρείτε εδώ. Επιφυλάσσομαι μέχρι να πιάσω το “Plus” στα χέρια μου αλλά η αίσθηση που δίνει το iPhone 6 είναι πως δε θα λυγίσει εύκολα, ταυτόχρονα όμως δε το νιώθεις και αρκετά «μασίφ» όταν του ασκείς λίγη δύναμη…κάτι που με κάνει να πιστεύω πως όντως το Plus είναι επίφοβο αν καθήσεις ενώ το έχεις στην τσέπη σου. Όπως και να’χει, μένει να το δούμε. (σ.σ. Αφού γράφτηκαν τα παραπάνω είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και το iPhone 6 Plus, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά εδώ) «Θα ήταν ένα όνειρο», είπα λοιπόν, αν δεν υπήρχαν αυτές οι πλαστικές λωρίδες στην πλάτη του, στο πάνω και κάτω μέρος, που αγκαλιάζουν και τις πλευρές. Ή, έστω, αν είχαν το χρώμα της συσκευής και δεν εξείχαν απειροελάχιστα από το αλουμίνιο, αφού τώρα τις εντοπίζεις εύκολα με το νύχι. Είναι παράταιρες και χαλούν λίγο την αψεγάδιαστη εικόνα του iPhone 6 (ειδικά στην Gold έκδοση), αλλά αναγκαίο κακό για την καλή λήψη σήματος. Βέβαια, το έκανε και η HTC με το One, με καλύτερα αισθητικά αποτελέσμα, άρα γίνεται. Απλά η Apple δε το έκανε.

    iphone 6 (6) (Large)

    iphone 6 (4) (Large) iphone 6 (3) (Large)

    Λόγω των μεγαλύτερων διαστάσεων, το power πλήκτρο μεταφέρθηκε από την κορυφή στη δεξιά πλευρά, στο ύψος του volume up που βρίσκεται στη γνωστή του θέση, στην αριστερή πλευρά, μαζί με το volume down και το mute. Λογικό από τη μία, καθώς πλέον δε φθάνει το χέρι στο πάνω μέρος, από την άλλη όμως έπρεπε να έχει τοποθετηθεί πιό χαμηλά, αφού ένα μετρίου μεγέθους χέρι οριακά το φθάνει (όπως και το mute), αν μιλάμε για δεξιόχειρα χρήστη. Δυστυχώς, όσο διατηρείται το TouchID κεντρικό πλήκτρο, πού λόγω σχήματος χρειάζεται αρκετό χώρο, το iPhone θα είναι μεγαλύτερο απ’ότι θα «έπρεπε» με βάση τη διαγώνιο της οθόνης του. Κάτω από το power πλήκτρο βρίσκεται το tray της nano-SIM, ενώ η εμπρόσθια κάμερα μεταφέρθηκε δίπλα στο ακουστικό για να μην αυξηθεί πολύ το μήκος της συσκευής. Τα πλήκτρα έχουν καλή αίσθηση και feedback, ειδικά το TouchID, που κάνει ένα χορταστικό “click” όταν πιέζεται. Και παραμένει η καλύτερη υλοποίηση με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων αυτή τη στιγμή.

    Φυσικά, πολλά από τα παραπάνω χάνουν το νόημα τους γιατί, απλούστατα, δε μπορώ να διανοηθώ πως θα υπάρξει χρήστης που θα αφήσει το iPhone 6 χωρίς θήκη. Πρώτον για λόγους προστασίας και δεύτερον γιατί…γλιστράει! Πιό «στρογγυλεμένο» και λεπτό από ποτέ, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα με το ένα χέρι χωρίς θήκη και η πτώση του είναι θέμα χρόνου, όσο κι αν προσέχετε. Οπότε, πολλά δεδομένα αλλάζουν. Ακόμη ένας λόγος που χρειάζεται μια θήκη είναι φυσικά η κάμερα στο πίσω μέρος, που όπως πολύ καλά θα ξέρετε ήδη…προεξέχει. Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.

    iphone 6 (5) (Large)

    iphone 6 protruding camera (Large)

    iphone 4s 5 6 plus iphone 4s 5 6 plus (5) iphone 4s 5 6 plus (4) iphone 4s 5 6 plus (3) iphone 4s 5 6 plus (2)

    Λειτουργικότητα και hardware

    Η οθόνη του iPhone 6 είναι, όπως προείπαμε, 0,7 ίντσες μεγαλύτερη από των πρόσφατων προκατόχων του. Είναι μια αλλαγή που η Apple φαίνεται να έκανε σχεδόν…με το ζόρι, αναγκασμένη από την παγκόσμια τάση για μεγαλύτερα smartphones, αν και κατά βάθος δείχνει να ήθελε να το αποφύγει. Εξαιρετικό IPS panel, με λόγο αντίθεσης και χρωματική απόδοση που σε ορισμένες στιγμές θυμίζουν…AMOLED, αν και φυσικά δεν είναι. Η ανάλυση, πάντως, παραμένει χαμηλή σε σχέση με των Android ναυαρχίδων, αφού δεν είναι full HD 1080p, ωστόσο παραμένει εντός των “retina” περιθωρίων, στα 326ppi. Για την Apple είναι υπερ-αρκετή και η αλήθεια είναι πως αυτό ισχύει και για τους χρήστες, τα 1080p σε 4,7” οθόνη δεν είναι τόσο απαραίτητα. Εξαιρετική φωτεινότητα και για χρήση υπό ήλιο, ενώ οι αντανακλάσεις περιορίζονται αρκετά. Κάτι που έγινε αντιληπτό κατά τις δοκιμές και σε σύγκριση με άλλα, high-end smartphones, είναι η απόκριση της οθόνης στην αφή και ειδικά στα πάσης φύσεως swipes, για scrolling ή αλλαγή σελίδας. Δεν είναι όσο ακριβής θα περιμέναμε, εννοώντας πως υπήρχαν -ελάχιστες- περιπτώσεις που έπρεπε να κάνουμε 2η φορά την ίδια κίνηση για το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι που σαφώς μπορεί να συμβεί και σε οποιοδήποτε άλλο smartphone, ανεξαρτήτως κόστους, αλλά σίγουρα όχι σε ένα που θέλει να λέγεται το καλύτερο στον κόσμο.

    ios8

    Ο επεξεργαστής του iPhone 6 είναι ισχυρότερος από του 5S, αν και παραμένει διπύρηνος με μόλις 100MHz υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας. Το A8 chipset της Apple έχει και αναβαθμισμένη GPU σε σχέση με το A7, έτσι οι επιδόσεις είναι υψηλότερες παντού. Όχι ότι το iPhone είχε ποτέ ανεπαρκείς επιδόσεις, κάθε άλλο μάλιστα, απλώς η μεγαλύτερη οθόνη έχει και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τις μονάδες επεξεργασίας δεδομένων. Στάσιμη η RAM, στο 1GB, που προφανώς παραμένει αρκετή για τις ανάγκες του iOS και των apps, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά από 1-2 major updates θα φανεί η μικρή της ποσότητα. Όπως η εταιρεία δεν κατάφερε να «ξεφύγει» με μικρή οθόνη για άλλη μια φορά, έτσι θα έρθει και η στιγμή που δε θα μπορεί να το κάνει με 1GB RAM. Βέβαια, μιλάμε για πολύ μικρότερης κλίμακας αλλαγή, γι’αυτό και θα μπορούσε να έχει γίνει από τώρα. Μια παρατήρηση έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του iPhone 6 κατά την αναπαραγωγή video ή την εκτέλεση video games. Στην πρώτη περίπτωση ζεσταίνεται εμφανώς, όχι σε δυσάρεστο σημείο, αλλά ζεσταίνεται, ενώ στη δεύτερη το κάνει ακόμη πιό έντοντα, «στραγγίζοντας» ταυτόχρονα τη μπαταρία.

    ios8 (3)

    Στην περίπτωση του iPhone, το λειτουργικό, το software και το interface είναι, χωρίς υπερβολή, πάνω από το 50% της «αξίας» του. Τα υπόλοιπα είναι η κατασκευή και φυσικά το brand. Οι χρήστες αγάπησαν το iOS γι’αυτό που είναι, για την ταχύτητα και την αισθητική του, για την ευκολία με την οποία κάνει ορισμένα πράγματα (άσχετα αν σε άλλα «δυσκολεύεται» αδικαιολόγητα). Και με την πάροδο του χρόνου, η Apple συνέχιζε να το εμπλουτίζει, παραμένοντας σταθερή στις αρχές της, εξοργίζοντας σε μόνιμη βάση τους χρήστες Android. Βέβαια, υπάρχει μια σχετική «ευελιξία» σε σχέση με κάποια χρόνια πριν, έτσι πλέον το iOS δε σε περιορίζει και τόσο.

    Το iOS 8 το έχετε γνωρίσει ήδη μέσω των όσων έχουμε γράψει γι’αυτό αλλά και από πρώτο χέρι, αν έχετε κάποιο iPhone με εγκατεστημένο το λειτουργικό. Η πρώτη έκδοση είχε bugs, το 8.0.1 minor update που κυκλοφόρησε έκανε την κατάσταση χειρότερη και αποσύρθηκε αμέσως, ενώ πολύ σύντομα βγήκε το 8.0.2 update, το οποίο έτρεχε και η συσκευή του review μας. Έτσι, ξέρετε τις αλλαγές που επιφέρει, σε γενικές γραμμές. Μερικά νέα gestures που κάνουν τη χρήση της συσκευής πιό εύκολη (π.χ. swipe στα δεξιά για να πάτε «πίσω» στον browser ή σε ένα υπο-μενού), ελαφρώς βελτιωμένο notification center με “banners” για real-time πληροφόρηση, το γνωστό action center με τα toggles του στο κάτω μέρος, υποστήριξη 3rd party πληκτρολογίων (το Swiftkey ήταν διακαής πόθος πολλών), double tap (όχι press) του home button που φέρνει το εκάστοτε παράθυρο λίγο πιό κάτω για όσα χέρια δε φθάνουν μέχρι το πάνω μέρος της οθόνης (!) και διάφορες άλλες μικροαλλαγές που καθιστούν το iOS 8 περισσότερο μια “retouche” έκδοση του iOS 7 παρά ένα major update. Επίσης, βελτιωμένο είναι το κυρίως πληκτρολόγιο, εκμεταλλευόμενο τον επιπλέον χώρο που προσφέρει η μεγαλύτερη οθόνη, αλλά και με βελτιωμένη πρόβλεψη κειμένου. Παραμένει κάπως «στενόχωρο» σε σχέση με ένα Android πληκτρολόγιο σε 5άρα οθόνη, για παράδειγμα, αλλά είναι σαφώς καλύτερο από πριν.

    ios8 (2)

    Φυσικά υπάρχει το Healthkit (που προς το παρόν δε μπορεί να δείξει τις δυνατότητές του) αλλά και το Apple Pay, αφού το iPhone 6 διαθέτει NFC για να επιτυγχάνει ανέπαφες συναλλαγές. Είναι ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της συσκευής που μπορεί να μη μας ενδιαφέρει πολύ στην Ελλάδα, προς το παρόν, αλλά αν «βγεί» το στοίχημα στην Apple, μπορεί να μας σπρώξει πιό κοντά σε μια νέα εποχή πληρωμών μέσω κινητού/smartwatch, αλλάζοντας για πάντα την καθημερινότητά μας. Το Android το κάνει εδώ και καιρό, αλλά μόνο η Apple έχει τη δύναμη να «βιάσει» τέτοιες καταστάσεις. Όπως και να’χει, για το iOS μπορείτε να διαβάσετε και σε άλλα άρθρα, αφού εδώ εστιάζουμε στο iPhone 6 καθ’αυτό.

    Κάμερα, ήχος, αυτονομία

    Τι άλλο μπορούσε και έπρεπε να βελτιώσει η Apple από το 5S; Αναμφίβολα ο πόλεμος των Megapixels μαίνεται γύρω μας και η κάμερα του iPhone ήταν ήδη καλή, αλλά υπήρχαν περιθώρια βελτίωσης. Προς απογοήτευση πολλών, ο αισθητήρας έχει και πάλι ανάλυση 8 MPixel, τη στιγμή που ο ανταγωνισμός έχει 13, 16, 20 MPixel, αλλά προσωπικά χαίρομαι γιατί μπορεί να αποδείξει ότι τα MPixel δεν είναι αυτοσκοπός, ούτε πανάκεια και πως είναι πολλοί οι παράγοντες που κάνουν μια κάμερα καλή. Και το αποδεικνύει. Μια από τις προσθήκες είναι το “Focus Pixels”, το οποίο κάνει την εστίαση και τη λήψη πιό γρήγορες σε σχέση με την παλιά κάμερα. Στην πράξη, πάντως, δεν είδαμε κάποια σημαντική διαφορά, ελάχιστα προς το καλύτερο αλλά όχι κάτι το συναρπαστικό. Θυμίζουμε πως το «απλό» iPhone 6 δεν έχει οπτική σταθεροποίηση εικόνας, ενώ το Plus έχει. Ωστόσο, διαθέτει HDR που λειτουργεί πολύ καλά και οι λήψεις φωτογραφιών έχουν υψηλό επίπεδο ποιότητας. Οι λεπτομέρειες στο zoom προδίδουν τα λίγα MPixel, αλλά η αλήθεια είναι πως σπάνια χρειάζεται να μεγενθύνουμε τόσο μια εικόνα. Τέλος, μπορείτε να ρυθμίσετε γρήγορα την έκθεση πριν τη λήψη, αφού ένα εικονίδιο εμφανίζεται δίπλα στο σημείο εστίασης και πατώντας το προβάλλει μια κάθετη μπάρα για την αύξηση ή τη μείωσή της. Όχι πολύ βολική στη χρήση, είναι η αλήθεια, αλλά υπάρχει.

    iphone 6 camera (2) (Large)

    iphone 6 camera (Large)

    iphone 6 camera (5) (Large)

    iphone 6 camera (6) (Large)

    iphone 6 camera (7) (Large) iphone 6 camera (9) (Large) iphone 6 camera (10) (Large)

    iphone 6 camera (11) (Large)

    iphone 6 camera (12) (Large)

    iphone 6 camera hdr off (Large)

    HDR OFF

    iphone 6 camera hdr on (Large)

    HDR ON

    iphone 6 panorama (Custom)

    Panorama

    iphone 6 camera (8) (Large)

    Full zoom

    iphone 6 camera flash (Large)

    Πλήρως σκοτεινό δωμάτιο με φλας

    Η εξαιρετική δουλειά έχει γίνει στον τομέα του video, αφού το iPhone 6 μπορεί να τραβήξει 1080p στα 30 ή 60 FPS, με τρομερά αποτελέσματα. Δείτε το δείγμα παρακάτω. Εντυπωσιαστήκαμε από τη δυνατότητα slow-motion λήψης στα 120 ή 240 FPS και επίσης θα δείτε ένα δείγμα παρακάτω. Η δυνατότητα timelapse είναι ευπρόσδεκτη αλλά μια «πολυτέλεια» (όχι περιττή, σίγουρα) ενώ το dual-LED flash δύο χρωμάτων είναι ισχυρό και βοηθά πολύ στις σκοτεινές λήψεις. Όσο για την εμπρόσθια FaceTime κάμερα, έχει ανάλυση 1,2 MPixel και τραβά το γνωστό 720p βίντεο στα 30 FPS.

     

    Το ηχείο του iPhone 6 βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής και έχει πολύ υψηλή ένταση αναπαραγωγής, χωρίς να αλλοιώνεται ακόμα και στο “max” και θα καλύψει τη συντριπτική πλειονότητα των χρηστών, σε κάθε ασχολία τους. Εκτός από όσους έχουν συνηθίσει σε διπλά, stereo ηχεία, φυσικά, αλλά και όσους έχουν τη συνήθεια να «τυλίγουν» το δείκτη του χεριού τους στην πάνω-δεξιά γωνία σε landscape mode. Τότε καλύπτεται ελαφρώς το ηχείο και μειώνεται η απόδοσή του. Το ακουστικό είναι επίσης αρκετά ισχυρό και μας κάλυψε κατά τις δοκιμές, όπως επίσης και στην ανοικτή ακρόαση.

    iphone 6 charger (Large)

    Για την αυτονομία της συσκευής, έχουμε καλά και κακά νέα. Ξεκινάμε με τα καλά, αφού είναι αναμφίβολα βελτιωμένη σε σχέση με του προκατόχου του, κάτι που θα χαροποιήσει όλους τους ταλαιπωρημένους από τη μπαταρία φιλους του iPhone. Με μια πλήρη φόρτιση, τη φωτεινότητα στο αυτόματο (και χωρίς να περάσει το 50-60%, παρά ελάχιστα, κατά τη διάρκεια της ημέρας), το νέο iPhone άντεξε 15 λεπτά ομιλίας, 40 λεπτά πλοήγησης μέσω Χαρτών/GPS, 20 λεπτά gaming, 10 λεπτά χρήσης της κάμερας, 1 ώρα αναπαραγωγής video μέσω Wi-Fi και 1 ώρα browsing/Facebook, στις συνολικά 20 ώρες μετά την αποσύνδεσή του από το φορτιστή (όταν το Wi-Fi ήταν κλειστό, λειτουργούσαν τα 3G δεδομένα). Είναι η τυπική μέρα ενός χρήστη και τη βγάζει οριακά, αλλά έρχονται και τα κακά νέα. Τα οποία λένε ότι η μπαταρία έχει χωρητικότητα 1.810mAh και όλοι ξέρουμε ότι αυτά είναι λίγα για μια συσκευή τέτοιων προδιαγραφών. Όσο μικρή κι αν είναι η κατανάλωση του chipset, το τίμημα της μεγάλης οθόνης είναι η αρνητική επίπτωση στην αυτονομία, έτσι το iPhone 6 δε μπορεί να πλησιάσει σε καμία περίπτωση τον ανταγωνισμό του με μπαταρίες των 2.800-3.200mAh. Επίσης, ο φορτιστής έχει απόδοση 1A και χρειάζεται περίπου 2,5 ώρες για να ολοκληρώσει το έργο του από το 0%, είναι αρκετά αργός, λοιπόν…και ειδικά στην περίπτωση του Plus, που πρέπει να με την ίδια απόδοση να φορτίσει μπαταρία των 2.900+ mAh!

    iphone 6 iphone 6 plus (4) (Large)

    iphone 6 iphone 6 plus (3) (Large)

    Ξαναδιαβάζοντας το κείμενο, θα έλεγε κανείς πως για κάθε θετικό του νέου iPhone 6, έχω βρεί και ένα αρνητικό, σχεδόν «επιμελώς». Σας διαβεβαιώ πως δεν είναι τυχαίο, αλλά ούτε και επιτηδευμένο, τα παραπάνω ισχύουν μέχρι την τελευταία λέξη. Ναι, είναι περίφημο σε πολλούς τομείς, αλλά οι αδυναμίες είναι εκεί για να θυμίζουν πως κανείς δεν είναι τέλειος. Όχι, το iPhone 6 δεν είναι το καλύτερο smartphone του κόσμου. Όπως δεν ήταν και κάποιος από τους προκατόχους του. Και δεν έχω αναφερθεί ακόμη στην τιμή του, που είναι, δίχως άλλο, αρκετά υψηλή, από τα €750 περίπου για την 16άρα έκδοση (ο χώρος δε θα σας φτάσει ούτε για πλάκα) μέχρι το σχεδόν…τετραψήφιο ποσό για την 128άρα (η λογική επιλογή είναι η 64άρα). Κρίνοντάς το σε σύγκριση με το iPhone 5S, είναι βελτιωμένο σε πολλούς τομείς και αξίζει την αναβάθμιση, μόνο και μόνο για την οθόνη του. Κρίνοντάς το σαν ένα smartphone με δεδομένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αγγίζει την κορυφή, αλλά ο λόγος απόδοσης προς τιμή πάει περίπατο. Και, όπως προείπα, δε θα μπω στη διαδικασία να το βάλω απέναντι στις Android ναυαρχίδες, γιατί έχει το δικό του κοινό και τη δική του φιλοσοφία, που μόνο αν συμβιώσεις για λίγο καιρό μαζί του θα καταλάβεις. Αν ακόμη έχετε απορίες για το Apple iPhone 6, διαβάστε ξανά το κείμενο, δείτε τις φωτογραφίες και τα videos και είμαι βέβαιος πως θα σας λυθούν.

    Το iPhone 6 της δοκιμής μας παραχώρησε το www.citisshop.com

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles