21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    10 Σεπτεμβρίου το event της Apple για την παρουσίαση του (των) νέου (νέων) iPhone

    Όποτε λένε κάτι με τόση σιγουριά στο AllThingsD, τους πιστεύουμε γιατί έχουν εξαιρετικά αξιόπιστες πηγές. Και μας λένε να σημειώσουμε την ημερομηνία της 10ης Σεπτεμβρίου για το event της Apple στο οποίο θα παρουσιάσει το νέο iPhone ή τα νέα iPhone που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά το φθινόπωρο του 2013.

    wwdc7

    Η ημερομηνία δεν θα μπορούσε να είναι άλλη. Είναι Τρίτη, αγαπημένη ημέρα της Apple προκειμένου να δώσει στους καταναλωτές της το περιθώριο 3 ημερών να οργανώσουν τις μετακινήσεις τους στα καταστήματα Apple των μεγάλων αγορών, ημέρα Παρασκευή, ημέρα που κυκλοφορούν τα νέα μοντέλα.

    Τι θα ακούσουμε όμως τη 10η Σεπτεμβρίου από το στόμα του Tim Cook; Σίγουρα θα ακούσουμε για την απάντηση της Apple στην επέλαση της Samsung με ένα πιο οικονομικό iPhone, το iPhone 5C καθώς η εταιρεία έχει δει το παγκόσμιο μερίδιο αγοράς της να μειώνεται δραστικά από mid-range Android συσκευές. Την άποψή μας γι αυτό τη γνωρίζετε, όπως και άλλων συντακτών του digitallife.gr. Συνηθίζουμε μάλιστα να διατυπώνουμε τις απόψεις μας με επιχειρήματα, ακόμα κι αν πολλές φορές διαφωνείτε με αυτές.

    Θα δούμε το iPhone 5S, που θα είναι και η πρώτη high-end συσκευή που θα αποκαλούμε πια ως ναυαρχίδα της Apple. Αναμένεται να έχει αναβαθμίσεις στον επεξεργαστή αλλά και την λειτουργία της κάμερας, ενώ ένα από τα πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα εισάγει η Apple, θα είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

    Φυσικά οι συσκευές θα υιοθετούν το iOS 7 που παρουσιάστηκε στο WWDC 2013, το επανασχεδιασμένο λειτουργικό της Apple που μονοπώλησε τη συζήτηση από την στιγμή της ανακοίνωσής του τον Ιούνιο.

    Θα δούμε iPad; Αμφιβάλλουμε πολύ. Πιστεύουμε πως το για τα iPad η εταιρεία θα κρατήσει τον μήνα Μάρτιο ως το μήνα ανακοίνωσης αναβαθμισμένου hardware για τις ταμπλέτες της. Θα δούμε iWatch; Πολύ αμφιβάλλουμε. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία να υποστηρίζει ότι η Apple είναι έτοιμη γι αυτό. Θα δούμε Apple TV; Επίσης αμφιβάλλουμε. Η έμφαση γι αυτό το φθινόπωρο θα είναι το iPhone και το πώς μπορεί να κερδίσει ένα πιο σημαντικό ποσοστό στην παγκόσμια αγορά, εφόσον οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν είναι διατεθειμένοι να ξοδεύουν 600-1000 ευρώ για το smartphone τους.

    Θα τα καταφέρει η Apple; Υπομονή μέχρι την 10η Σεπτεμβρίου.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles