15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Και η Asus ετοιμάζει Android Wear smartwatch και μάλιστα το πιο οικονομικό απ’ όλα!

    Αναφορές θέλουν και την Asus να ετοιμάζεται να μπει στο “χορό” των Android Wear smartwatches, με την κυκλοφορία, μάλιστα, της πιο οικονομικής πρότασης στην κατηγορία αυτή. Όπως αναφέρει το TechCrunch, το “έξυπνο” ρολόι της Asus πιθανότατα θα ανακοινωθεί το φθινόπωρο, με AMOLED οθόνη και τιμή χαμηλότερη απ’ αυτή των προτάσεων της Samsung και της LG, που θα κυμαίνεται ανάμεσα στα 99 και τα 149 δολάρια.

    android-wear-asus

    Η Asus φαίνεται, μάλιστα, πως αποφάσισε να καθυστερήσει λίγο την κυκλοφορία ενός προϊόντος με το ειδικό για wearables λειτουργικό Android Wear της Google σε σχέση με άλλους κατασκευαστές, ώστε να λανσάρει χωρίς “βιασύνη” ένα όσο γίνεται καλύτερο gadget.

    Όπως και να έχει, μετά το Google I/O 2014 και τις ανακοινώσεις του, το Android Wear, είναι πλέον μία πραγματικότητα, με τα Samsung Gear Live (199 δολάρια) και LG G Watch (229 δολάρια) να είναι διαθέσιμα ήδη για προπαραγγελία και το Moto 360 να καταφθάνει στην αγορά αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Η Asus απ’ ό,τι φαίνεται θα ακολουθήσει, ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον και άλλες κατασκευάστριες που, πιθανότατα, θα μπουν στο “παιχνίδι” των wearables.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles