21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αύριο η επίσημη παρουσίαση του Nothing Phone 1

    Η Nothing, η νέα tech startup του συνιδρυτή της OnePlus Carl Pei, ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να κάνει και επίσημα το ντεμπούτο της στην αγορά των smartphones αύριο, 12 Ιουλίου, στις 6:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος, μέσα από ένα ιδιαίτερο event που θα παρουσιάσει εκτενώς το Phone 1.

    H εταιρεία, βέβαια, δεν έχει τηρήσει αυτό που λέμε σιγή…ιχθύος σχετικά με τη νέα συσκευή, αφού το ιδιαίτερο design έχει γίνει ήδη αντικείμενο πολλών συζητήσεων. Στο “official” λανσάρισμα θα μπορέσουμε όμως να πάρουμε μια γεύση από τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του κινητού, αυτό που συγκεντρώνει όμως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι φυσικά η τιμή στην οποία θα γίνει διαθέσιμο.

    Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το event ζωντανά, μπορούν να συντονιστούν την Τρίτη εδώ:

    Διαβάστε επίσης:

    Xiaomi 12 Lite: Επίσημο το νέο Mid-ranger της Xiaomi!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles