15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η καρδιά της Βαρκελώνης χτυπά σε ρυθμούς MWC 2014!

    Όπως γνωρίζετε η ομάδα του Digital Life βρίσκεται ήδη στην Βαρκελώνη με αφορμή το φετινό Mobile World Congress, το οποίο λαμβάνει χώρα 24-27 Φλεβάρη! Θα δούμε πολλά smartphones, tablets, phablets, wearables και όχι μόνο, αφού σχεδόν 2000 εταιρείες και κατασκευαστές θα δηλώσουν δυναμικά το «παρών» στον αχανή χώρο της έκθεσης!

    IMG_20140222_175434 (Medium)  

    Ελλείψει εκδηλώσεων και γεγονότων, κάναμε μια μικρή βόλτα στην πόλη και σας μεταφέρουμε τον «παλμό» της. Η ζωή κυλά κανονικά, όμως στον αέρα πλανάται αυτή η αόριστη αίσθηση πως «κάτι τρέχει» και την αισθάνεσαι να «βράζει» εν όψει του συνεδρίου. Ανάμεσα στους μόνιμους κατοίκους και τους αρκετούς τουρίστες που επισκέπτονται τη Βαρκελώνη αυτή την περίοδο, συχνά πέφτουμε επάνω σε συναδέλφους που είναι εδώ για το MWC αλλά και συμμετέχοντες στην έκθεση που ξεχωρίζουν, συνήθως, από μακριά.

    Ειδικά σε «πηγαδάκια» που σχηματίζονται σε κάθε καφετέρια, tapas bar ή cerveceria (μπυραρία) και στα οποία βλέπεις high-end συσκευές και ακούς το…tech talk γύρω από αυτές αλλά και τα όσα αναμένεται να δούμε τις επόμενες μέρες, γίνεται εμφανές πως το MWC απασχολεί και επηρεάζει την πόλη αρκετά περισσότερο απ’ότι θα περίμενε κανείς. Είναι, άλλωστε, το μεγαλύτερο event για mobiles παγκοσμίως…

    IMG_2049 (Medium)

    Από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη η Βαρκελώνη θα «κινείται» σε ρυθμούς MWC 2014, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον Messi και την παρέα του, οι οποίοι σε γενικές γραμμές μονοπωλούν το ενδιαφέρον αν κρίνει κανείς από τα καταστήματα σε κάθε σοκάκι και εμπορικό δρόμο. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα σας μεταφέρουμε τον παλμό, τα γεγονότα και κάθε εξέλιξη γύρω από το Συνέδριο! Stay tuned…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles