14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Blizzard: Αναλαμβάνει τις δουλειές του σπιτιού για να παίξεις ανενόχλητος Diablo 4

    Η open beta του Diablo 4 ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο και πολλοί είναι οι φίλοι και στη χώρα μας που σηκώνουν τα… μανίκια και ετοιμάζονται για τον προσεχή «μαραθώνιο». Η Activision Blizzard γνωρίζει πόσο εθιστικό είναι το εν λόγω video game και αποφάσισε να κάνει ένα δώρο, της τάξεως των 20.000 δολαρίων, στους fans (δυστυχώς στην Αμερική), ώστε να παίξουν ανενόχλητοι τη στιγμή που τίποτα στο σπίτι δε θα μείνει πίσω.

    Επειδή οι gamers συχνά κολλάνε μπροστά στην οθόνη και αφήνουν τα πάντα γύρω τους να καταρρέουν, η εταιρεία σε συνεργασία με την Thumbtack, προσφέρει δωροεπιταγές στους παίκτες του Diablo 4 για υπηρεσίες καθαρισμού και άλλων οικιακών εργασιών το Σαββατοκύριακο της beta.

    Για τους Αμερικανούς, λοιπόν, που επιθυμούν να καθαρίσουν το σπίτι, να συναρμολογήσουν έπιπλα ΙΚΕΑ, να φροντίσουν πόρτες και παράθυρα, αυτή είναι η ευκαιρία! Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να παίξουν Diablo 4 αυτό το Σαββατοκύριακο και η εταιρεία θα πληρώσει για να γίνουν τα υπόλοιπα. Σημειώνεται ότι οι 20.000 δολάρια αντιστοιχούν σε 200 έπαθλα που θα δοθούν σε 1.000 τυχερούς.

    Η Activision φαίνεται να εφαρμόζει μια πιο… στοχευμένη στρατηγική marketing, προκειμένου να δελεάσει τους άνω των 30 ετών, που αποτελούν άλλωστε και ένα σημαντικό ποσοστό των fans του franchise.

    Διαβάστε επίσης:

    Star Wars Jedi: Survivor: Γνώριμα πρόσωπα επιστρέφουν στο νέο story trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles