24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Blonde: Αποκαλύφθηκε το trailer για τη βιογραφική ταινία της Marilyn Monroe

    Η Marilyn Monroe αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα του Hollywood, όμως η νέα ταινία του Netflix «Blonde» αναμένεται να αποκαλύψει το άτομο πίσω από τη λάμψη της οθόνης.

    Το πρώτο trailer της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί η Ana de Armas (Knives Out) ως Marilyn, βγήκε την Πέμπτη, αποκαλύπτοντας νέες πτυχές της μεγάλης star. Το Blonde θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου. Το σενάριο έχει γραφθεί και σκηνοθετηθεί από τον Andrew Dominik και εκτός από την Armas, στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι Garret Dillahunt (Deadwood), Adrien Brody (The Grand Budapest Hotel), Scoot McNairy (Argo) και Bobby Cannavale (Ant-Man).

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής: “Η ταινία οραματίζεται με τολμηρό τρόπο την πολύπλοκη ζωή της Marilyn Monroe. Από την παιδική της ηλικία ως Norma Jeane, μέχρι την άνοδό της και τις ρομαντικές της σχέσεις, θολώνει τα όρια μεταξύ γεγονότων και μυθοπλασίας για να εξερευνήσει την ένταση μεταξύ της δημόσιας και της προσωπικής ζωής της”.

    Διαβάστε επίσης:

    10 σειρές που έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles