22.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    COOLPIX L830: Η super-zoom φωτογραφική μηχανή της Nikon

    [Δ.Τ.]

    H Nikon Europe ανακοίνωσε την κυκλοφορία τεσσάρων νέων φωτογραφικών μηχανών στην οικογένεια COOLPIX: την υψηλής απόδοσης και κλασικού στιλ COOLPIX L830 με πολύ υψηλό οπτικό zoom 34x και με Dynamic Fine Zoom* 68x και την COOLPIX L29 16 megapixel με απλά χειριστήρια και ευρυγώνιο φακό NIKKOR με zoom 5x. Επίσης, την COOLPIX L30 20 megapixel με φακό NIKKOR με zoom 5x και την υψηλής απόδοσης COOLPIX L330 με φακό zoom 26x και 20 megapixel. Οι νέες φωτογραφικές μηχανές λειτουργούν με μπαταρίες AA, τις οποίες μπορείτε να βρείτε εύκολα όπου κι αν βρεθείτε.

    Nikon COOLPIX L830 – Πλησιάστε στην εικόνα όσο ποτέ

    Nikon COOLPIX L830

    Με κλασικό στιλ και σχεδιασμό για όσους αναζητούν μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανής υψηλής ακρίβειας και απόδοσης, η COOLPIX L830 με τα 16 megapixel προσφέρει έξοχα αποτελέσματα σε κάθε περίσταση. Είναι ιδανική για φωτογράφους που θέλουν να δημιουργούν μοναδικές φωτογραφίες χωρίς να τους αγχώνει η διαδικασία.

    Η COOLPIX L830 διαθέτει έναν πολύ ισχυρό φακό με οπτικό zoom 34x και με Dynamic Fine Zoom 68x, χάρη στο οποίο μπορείτε να επιτύχετε διπλάσιο zoom από ένα τηλεφακό, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη ανάλυση εικόνας. Η εύκολη αυτόματη λειτουργία βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής για τους χρήστες και προσφέρει πλευρική λαβή zoom και βιντεοσκόπηση με ένα άγγιγμα. Το συνδυασμένο VR (απόσβεση κραδασμών) αντισταθμίζει τις συνέπειες από το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής και προσφέρει πιο επαγγελματικό τελικό αποτέλεσμα, ώστε να είναι πιο ευκρινείς όλες οι αυθόρμητες λήψεις σας.

    Προσθέστε τη δική σας προσωπική υπογραφή στις φωτογραφίες που τραβάτε από το επίπεδο του ματιού ενός παιδιού, πάνω από το πλήθος ή απλά από τη δική σας μοναδική προοπτική με σύμμαχο την οθόνη υψηλής ανάλυσης 7,7 cm και τη δυνατότητα κλίσεων που διαθέτει. Επιπλέον, ο αισθητήρας εικόνας με οπίσθιο φωτισμό αποτυπώνει όμορφα και καθαρά τις λεπτομέρειες για ανεπανάληπτες λήψεις. Εγγράψτε τη δράση τη στιγμή που συμβαίνει σε Full HD με οπτικό zoom και στερεοφωνικό ήχο, απολαμβάνοντας παράλληλα το γεγονός ότι όλες οι έξυπνες λειτουργίες της COOLPIX L830 χωράνε σε ένα compact σώμα – ένα από τα μικρότερα στην κατηγορία, σχεδιασμένο για σταθερότητα, ευχρηστία και άνεση.

    Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, σχολιάζει: «Η COOLPIX L830 σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα τέλειες φωτογραφίες. Το εντυπωσιακό οπτικό zoom 34x και το Dynamic Fine Zoom 68x σάς φέρνει τόσο κοντά στην εικόνα όσο δεν πλησιάσατε ποτέ, ενώ το συνδυασμένο VR και η οθόνη της φωτογραφικής μηχανής με δυνατότητα κλίσεων σάς επιτρέπει να τραβάτε ακριβείς και μοναδικές λήψεις. Όποια κι αν είναι η περίσταση, αυτή η απλή COOLPIX υψηλής απόδοσης σας αφήνει μια αίσθηση υπερηφάνειας για τις φωτογραφίες που τραβάτε».

    Η COOLPIX L830 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: μαύρο, κόκκινο και μωβ.

    Η COOLPIX L830 θα «συντροφεύσει» τις φωτογραφικές μηχανές L29, L30 και L330 στη σειρά L, για να μπορείτε να τραβάτε τέλειες φωτογραφίες εύκολα.

    Nikon COOLPIX L29 – Αναθέστε τη σκληρή δουλειά σε κάποιον άλλον

     Nikon COOLPIX L29

    Η νέα COOLPIX L29 διαθέτει αισθητήρα εικόνας CCD 16 megapixel και σε συνδυασμό με τον ευρυγώνιο φακό zoom 5x NIKKOR εξασφαλίζει αποτελέσματα κορυφαίας ποιότητας κάθε φορά, ενώ η ευκολία χρήσης παρέχει απόλυτη ελευθερία και κάνει διασκεδαστική την κάθε λήψη.

    Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων στη Nikon Europe, σχολιάζει: «Με άνετο κράτημα και εύκολη χρήση, και σε συνδυασμό με την οθόνη LCD 2,7” με ανακλαστική επίστρωση, η COOLPIX L29 είναι ιδανική για οποιονδήποτε αναζητά μια έξυπνη φωτογραφική μηχανή με δυνατότητες προσθήκης διασκεδαστικών εφέ φίλτρου και 17 εξαιρετικών λειτουργιών σκηνής. Θέλουμε να μπορούν όλοι να επιτυγχάνουν εξαιρετικές λήψεις, όποιο κι αν είναι το επίπεδο των δεξιοτήτων τους.»

    Προκειμένου να κάνει την ποιοτική φωτογραφία όσο πιο προσιτή γίνεται, η COOLPIX L29 περιλαμβάνει απόσβεση θαμπώματος κίνησης, διασκεδαστικά εφέ φίλτρου και ένα σύστημα έξυπνου πορτραίτου, επιτρέποντάς σας να επιτυγχάνετε την καλύτερη λήψη χάρη στις λειτουργίες ειδοποιήσεων για κλειστά μάτια, το χρονοδιακόπτη χαμόγελου και τη λειτουργία διόρθωσης κόκκινων ματιών. Δεκαεπτά λειτουργίες σκηνής σάς επιτρέπουν να επιλέγετε εκείνη που είναι κατάλληλη για το σημείο όπου βρίσκεστε μέσα από μια σειρά φωτογραφικών στιλ, εφέ και τοπίων.

    Η COOLPIX L29 θα κυκλοφορήσει σε ασημί, μαύρο, κόκκινο και μωβ χρώμα με σχέδια.

    Nikon COOLPIX L30 – εστιάζοντας στα σημαντικά πράγματα στη ζωή

     Nikon COOLPIX L30

    Η COOLPIX L30 παρέχει ευκρινέστατες εικόνες σε κάθε φωτογραφία, με αισθητήρα εικόνας CCD 20 megapixel και ευρυγώνιο φακό zoom 5x NIKKOR. Η Εύκολη αυτόματη λειτουργία κάνει τη λήψη video ευκολότερη από ποτέ και είναι ιδανική για να αποτυπώνετε όλες τις ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές που δεν θα θέλατε να χάσετε.

    Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων στη Nikon Europe, δήλωσε: «Η ιδανική φωτογραφική μηχανή για έναν ερασιτέχνη φωτογράφο, η COOLPIX L30 κάνει τη λήψη φωτογραφιών και video πραγματική απόλαυση, με τη βοήθεια της Εύκολης αυτόματης λειτουργίας και της εγγραφής video με ένα άγγιγμα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις βασικές λειτουργίες. Χάρη στις 17 λειτουργίες σκηνής, την απόσβεση θαμπώματος κίνησης και το σύστημα έξυπνου πορτραίτου, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην απόλαυση της στιγμής χωρίς να ανησυχείτε για το πώς να την αποτυπώσετε».

    Ιδανική για εκείνους που θέλουν να εστιάζουν στα σημαντικά πράγματα της ζωής, η οθόνη LCD 3″ αποτυπώνει τόσο όμορφα τις φωτογραφίες σας που μπορείτε να τις βλέπετε και να τις απολαμβάνετε με εξαιρετική καθαρότητα ακόμα και κάτω από το έντονο φως του ήλιου. Η εγγραφή video αλλά και η αποτύπωση των στιγμών που θέλετε να φυλάξετε για μια ζωή δεν ήταν ποτέ ευκολότερη χάρη στο ειδικό κουμπί εγγραφής video. Η φωτογραφική μηχανή πραγματοποιεί επίσης λήψη σε υψηλή ανάλυση ώστε να μπορείτε να αποτυπώνετε τις καθαρότερες και ευκρινέστερες εικόνες με την οικογένεια και τους φίλους σας, όταν γιορτάζετε τις ξεχωριστές στιγμές σας.

    Η COOLPIX L30 θα κυκλοφορήσει σε ασημί, μαύρο και κόκκινο χρώμα.

    Nikon COOLPIX L330 – Έξυπνες, ευκρινείς λήψεις

     Nikon COOLPIX L330

    Με κλασικό στιλ, ευκολία χειρισμού και ισχυρό οπτικό zoom 26x, η COOLPIX L330 μπορεί να καλύψει οτιδήποτε, από επιβλητικές πανοραμικές λήψεις έως μακρινές λήψεις δράσης, χάρη στον ευρυγώνιο φακό NIKKOR.

    Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: «Η COOLPIX L330 εξωθεί πραγματικά τα όρια των compact φωτογραφικών μηχανών μας, εξισορροπώντας την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τη γρήγορη απόκριση με έναν εξαιρετικά φωτεινό, ευρυγώνιο φακό υψηλής ανάλυσης NIKKOR για αποτελέσματα με θαυμάσια ευκρίνεια».

    Εάν είστε πολύ υπερήφανοι για κάποια λήψη σας, της αξίζει να τη μεγεθύνετε σε αφίσα για τους φίλους και την οικογένειά σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε χάρη στον αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης που αποτυπώνει λεπτομέρειες σε εξαιρετικά ευκρινή ανάλυση. Η λειτουργία VR (απόσβεσης κραδασμών) με μετατόπιση του φακού βελτιώνει τη σταθερότητα ενώ το υψηλό ISO σάς παρέχει καθαρές εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ακόμα, ο επιλογέας καλύτερης λήψης (BSS) επιλέγει την ευκρινέστερη εικόνα από έως 10 συνεχείς λήψεις, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

    Η COOLPIX L330 θα είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα.

    *Η λειτουργία Dynamic Fine Zoom μπορεί να επιτύχει 2x μεγαλύτερο zoom σε σχέση με το μέγιστο εύρος οπτικού zoom τηλεφακού, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη ανάλυση της εικόνας

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles