21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Τα Online μαθήματα του προγράμματος Coursera, πήραν πιστοποίηση

    Το πρόγραμμα online μαθημάτων Coursera, στο οποίο συμμετέχουν κορυφαία πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο, ανακοίνωσαν πως 5 από 200 προ-πτυχιακά μαθήματα θα μπορούν στο μέλλον να πιστοποιηθούν από Αμερικανικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης. Τα περίφημα ACE CREDIT είναι γνωστά σε όσους φοιτούν σε Αμερικανικά Κολλέγια και Πανεπιστήμια και πρακτικά αυτό σημαίνει πως όποιοι παρακολουθήσουν αυτά τα 5 μαθήματα, θα μπορούν να κάνουν αίτηση ώστε να πάρουν πιστοποίηση για κολλεγιακή εκπαίδευση.

    Οι κύκλοι μαθημάτων που έλαβαν το πράσινο φως για την πιστοποίηση είναι (στα Αγγλικά):

    Υπάρχει ένα ολοένα αυξανόμενο «trend» προς την online εκπαίδευση κι αυτό είναι μόνο καλό. Υπολογίστε πως με την αρχή που έκανε η Khan Academy, κορυφαία πανεπιστήμια απ’ όλο τον κόσμο προσφέρουν πια την γνώση τους online, κι ακόμα κι αν δεν μπορείτε να πάρετε πιστοποίηση, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ως φοιτητές από το σπίτι σας, μαθήματα που σε άλλες περιπτώσεις θα έπρεπε να περάσετε πολύπλοκες διαδικασίες να το καταφέρετε. Το MIT, το Stanford, αλλά και το Πανεπιστήμιο Αθηνών προσφέρουν online μαθήματα και η πλατφόρμα Coursera, επεκτείνεται συνεχώς.

    Αναζητήστε τα courses που σας ενδιαφέρουν. Η δυνατότητα που μας δίνει το Internet και η φωτισμένη έμπνευση δασκάλων από όλο τον κόσμο που πιστεύουν ότι η γνώση μπορεί πια και πρέπει να διανέμεται, είναι ένα από μεγαλύτερα επιτεύγματα του σύγχρονου πολιτισμού. Εκμεταλλευτείτε το.

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles