15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διυλιστήριο στο metaverse εγκαινιάζει η José Cuervo

    Όλο και περισσότερες εταιρείες αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να αλληλοεπιδράσουν τους καταναλωτές μέσω του metaverse. Μέχρι στιγμής έχουμε δει μεγάλους οίκους από το χώρο της μόδας, τράπεζες και γνωστές εταιρείες τροφίμων ή ποτών να «αγκαλιάζουν» την ιδέα και να προσεγγίζουν το νεανικό κυρίως κοινό στον ψηφιακό πια κόσμο.

    Ακολουθώντας το παράδειγμα αυτό, η γνωστή τεκίλα José Cuervo εγκαινίασε ένα διυλιστήριο στο metaverse το οποίο σχεδίασαν το αρχιτεκτονικό γραφείο Rojkind Arquitectos και το studio Bompas & Parr. Eυρισκόμενο στην πλατφόρμα Decentraland, το José Cuervo Metadistillery είναι ένα κέντρο εμπειριών που προσκαλεί τους πελάτες να έρθουν σε διάδραση με τη φίρμα με τρόπους που δεν είναι εφικτοί στον πραγματικό κόσμο. Το μεξικανικό αρχιτεκτονικό γραφείο σχεδίασε ένα πελώριο εικονικό «κτίριο», έχοντας ως μοντέλο το φυτό αγαύη, συστατικό-κλειδί για την παραγωγή της τεκίλας, ενώ το βρετανικό στούντιο εξέλιξε μια σειρά προκλήσεωνsan παιχνίδι για να ανταποκριθούν με επιτυχία σε αυτές οι χρήστες καθώς κινούνται μέσα στο κτίσμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Ολοκληρώνεται την Παρασκευή η εξαγορά του Twitter

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles