23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    DJI Pocket 2: Νέα λιλιπούτεια πρόταση με video 4K στα 60fps

    Νέα πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση είχαμε από την DJI, η οποία μόλις ανακοίνωσε τη gimbal camera DJI Pocket 2, μία πρόταση που, ουσιαστικά, αποτελεί μετεξέλιξη του μοντέλου Osmo Pocket.

    Πρόκειται για μία compact συσκευή με ενσωματωμένο gimbal τριών αξόνων, η οποία ξεχωρίζει χάρη στη βελτιωμένη αυτονομία της, διαθέτοντας παράλληλα αρθρωτή κατασκευή και δυνατότητα σύνδεσης με αξεσουάρ. Η DJI Pocket 2 διαθέτει grip με πλήκτρα διαχείρισης και οθόνη, με την κάμερα να μπορεί να αφαιρεθεί ώστε να αξιοποιηθεί και μαζί με κάποιο άλλο αξεσουάρ (π.χ. κάποιο τρίποδο).

    Όσον αφορά τώρα τις δυνατότητες του νέου μοντέλου, ο μεγαλύτερος αισθητήρας 1/1.7” έχει ανάλυση 64MP και μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες στα 16MP ή σε full 64MP (υποστηρίζοντας έως 8x zoom στο 64MP mode ή 4x lossless zoom στο 16MP mode). Παράλληλα, έχει βελτιωθεί το autofocus, ενώ η λήψη video φτάνει σε ανάλυση έως και 4K στα 60fps και υποστηρίζεται το HDR.

    Βελτιώσεις υπάρχουν και στο κομμάτι του ήχου όπως συναντάμε το DJI Matrix Stereo (με τέσσερα μικρόφωνα), καθώς και λειτουργία που προσαρμόζει τον ήχο ανάλογα με τη θέση της κάμερας.

    Η DJI Pocket 2 διαθέτει αυτονομία που φτάνει τα 140 λεπτά, ενώ θα διατεθεί σε κόστος 379 ευρώ ή 519 ευρώ για το DJI Pocket 2 Creator Combo kit.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles