18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Doom Patrol 4: Μια σεζόν γεμάτη δράση υπόσχεται το νέο trailer

    Η 4η σεζόν του Doom Patrol θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου στο HBO Max και το official teaser trailer για τη σειρά, που θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, είναι ήδη στον «αέρα».

    Το video υπόσχεται μια σεζόν γεμάτη δράση, αφού η ομάδα ταξιδεύει απροσδόκητα στο μέλλον και εκεί θα βρεθεί προ εκπλήξεως. Το δίλλημα είναι μεγάλο: Θα σώσουν τη δική τους ευτυχία ή θα σώσουν τη μοίρα του κόσμου;

    Το Doom Patrol βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ της DC, που ακολουθεί μια ομάδα από περιθωριοποιημένους σούπερ ήρωες. Ο καθένας από αυτούς έχει περάσει ένα τραυματικό ατύχημα που τους άφησε παραμορφωμένους, αλλά και με ειδικές δυνάμεις. Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε το 2019, στην streaming πλατφόρμα της DC, αργότερα όμως «μετακόμισε» στο HBO Max.

    Στην 4η σεζόν θα δούμε αρκετούς χαρακτήρες που επιστρέφουν από τις προηγούμενες σεζόν. Οι Fraser (ως Cliff Steele), Gomez, Matt Bomer (Larry Trainor), Diane Guerrero (Crazy Jane), April Bowlby (Elasti-woman/ Rita Farr), Joivan Wade (Cyborg/ Victor Stone), Sky Roberts (Kay Challis) και Matthew Bomer (Negative Man/ Larry Trainor) θα παίξουν στο νέο κύκλο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    https://youtu.be/w2s0lhBWnck

    Διαβάστε επίσης:

    Star Trek: Picard: Αντιμέτωπο με παλιές και νέες απειλές το cast (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles