23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    EA PLAY @E3 2017 – Δείτε όλα τα games που παρουσιάστηκαν στο event της EA!

    Βρισκόμαστε μία ανάσα από την έναρξη της μεγάλης γιορτής του gaming και η ΕΑ αποφάσισε να τρέξει το EA PLAY, το δικό της event για να παρουσιάσει τους τίτλους που θα μας απασχολήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, το χθεσινοβραδινό event θα διαπίστωσαν ότι το μενού είχε κυριολεκτικά τα… πάντα! Από τα κλασικά sports games της EA Sports, νέα IP, Need For Speed και φυσικά μπόλικο Star Wars! Για να δούμε αναλυτικά τα games που είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν μία θέση στην καρδιά σας…

    vlcsnap_00057

     

    Battlefield 1 – In the Name of The Tsar

    Το Battlefield 1 δε χωράει αμφιβολία ότι αποτέλεσε ένα από τα πιο πετυχημένα φετινά περσινά projects για την EA. Στο πλαίσιο του EA Play, παρουσιάστηκε το εκτενές expansion In the Name of the Tsar, το οποίο θα περιλαμβάνει τον Ρωσικό στρατό, 6 νέα maps, πολλά νέα όπλα και cavalry units και νυχτερινές αποστολές. Θα κάνει την εμφάνιση του τον προσεχή Σεπτέμβριο.

    Need for Speed: Payback

    Ξέρουμε ότι μπορεί να σας έλειψε το Need for Speed, για αυτό και το Payback θα προσπαθήσει να επαναφέρει τη γνωστή σειρά στις καρδιές των gamers. Το παιχνίδι θα έχει τρομερή κινηματογραφική πλοκή (που θυμίζει Fast and the Furious) και θα λαμβάνει χώρα στην Fortune Valley μία fictional περιοχή, η οποία όμως θα διαθέτει μία σειρά από διαφορετικές τοποθεσίες. Θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριου του 2017 για PC, Xbox One και PS4.

    FIFA 18

    Με τον Christiano Ronaldo στο εξώφυλλο και με ένα ανανεωμένο Journey mode, το οποίο θα συνεχίζει το περιπετειώδες ταξίδι του Alex Hunter προς την καταξίωση, το νέο FIFA που παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες θα βασιστεί στην ίδια πετυχημένη συνταγή με τους προκατόχους του. Το release του τοποθετείται για τις 29 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PS4, PC, Xbox 360, PS3 και Switch.

    NBA Live 18

    Το NBA Live 18 σίγουρα αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη του EA Play, καθώς εμφανίστηκε κυριολεκτικά από του πουθενά. Ο ανταγωνισμός με το NBA 2K είναι σίγουρα τεράστιος, αλλά η EA επενδύει πολλά στο NBA Live, δημιουργώντας ένα game που θα δημιουργεί έναν προσωπικό δεσμό ανάμεσα στον gamer και στον παίκτη που ελέγχει στο παρκέ. Στο EA Play δεν δόθηκαν πληροφορίες αναφορικά με το release και στα platforms που θα κάνει την εμφάνιση του.

    Anthem

    To Anthem είναι το νέο IP της BioWare, ένας τίτλος για τον οποίο ακούγαμε πολλά το τελευταίο καιρό. Το πρώτο cinematic trailer που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του EA PLAY event μπορεί να μην μας αποκαλύπτει πολλά για την φύση του νέου αυτού τίτλο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διαθέτει πλούσιο sci-fi storytelling και δυναμικό action-based gameplay. Όπως έγινε γνωστό, περισσότερα για το Anthem θα μάθουμε στο event της Microsoft, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του Project Scorpio.

    A Way Out

    Ένα από τα νέα (και πολύ ενδιαφέροντα) games που παρουσιάστηκαν στο EA Play ήταν και το A Way Out, ένας εναλλακτικός τίτλος που είναι multiplayer co-op only και ουσιαστικά εξιστορεί την προσπάθεια δύο φίλων να δραπετεύσουν από την φυλακή που κρατούνται και φυσικά να αποφύγουν τη σύλληψη από τις αστυνομικές αρχές. Αναμφίβολα, μία ξεχωριστή προσπάθεια η οποία αναμένεται να στηριχθεί στο co-op παιχνίδι συνεργασίας.

    Star Wars Battlefront II

    To γνωρίζαμε από πριν ότι το Battlefront II θα ήταν ο “βασιλιάς” του EA PLAY, καθώς οι υπεύθυνοι της EA πραγματοποίησαν μία διεξοδική παρουσίαση για τον διάδοχο του Battlefront, ρίχνοντας το βάρος στην παρουσίαση του multiplayer κομμάτια. H EA φαίνεται ότι άκουσε τους gamers που ζητούσαν ένα single-player για το αγαπημένο Star Wars τίτλο, ενώ όπως έγινε γνωστό τα νέα DLCs που θα κυκλοφορήσουν μετά το release θα είναι απολύτως δωρεάν. To “must-have” game τους Star Wars fans θα κάνει την εμφάνιση του στις 17 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4 και PC.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles