17.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    EA Sports FC 24: Σε κονσόλες και PC στις 29 Σεπτεμβρίου (trailer)

    Μια νέα εποχή ξεκινά για την ποδοσφαιρική σειρά της EA, καθώς η μακροχρόνια συνεργασία της με τη FIFA έληξε μετά το FIFA 23, προκαλώντας την αλλαγή ονόματος. Πλέον έχουμε ημερομηνία για το λανσάρισμα του νέου video game. Το EA Sports FC 24 θα κυκλοφορήσει σε PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 29 Σεπτεμβρίου.

    Οι φήμες λένε ότι οι εκδόσεις για PlayStation 5 και Xbox Series X/S θα κοστίζουν 80 δολάρια, αν, φυσικά, επιβεβαιωθούν.

    Η Ultimate Edition των 100 δολαρίων περιλαμβάνει προνόμια Ultimate Team, 4.600 πόντους FC και έως και επτά ημέρες early access. Συγκεκριμένα, όσοι επιλέξουν την τυπική έκδοση δεν θα έχουν πρόσβαση στη λειτουργία Ultimate Team Campaign, αν και θα εξακολουθούν να μπορούν να παίξουν την κανονική έκδοση του Ultimate Team. Παράλληλα, η EA προσθέτει γυναίκες στο Ultimate Team για πρώτη φορά, πράγμα που σημαίνει ότι α δύο φύλα θα παίζουν μαζί και εναντίον στο ίδιο virtual γήπεδο.

    Η ημερομηνία κυκλοφορίας και μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά έγιναν γνωστά μετά την πρώτη παρουσίαση του τίτλου από την EA. Η σειρά, που ήταν παλαιότερα γνωστή ως FIFA, κερδίζει δύο νέα γυναικεία πρωταθλήματα: την ισπανική Liga F και την Frauen-Bundesliga, το υψηλότερο level ανταγωνισμού στην Ισπανία και τη Γερμανία, αντίστοιχα.

    Η EA έχει εξασφαλίσει συμφωνίες με διάφορα leagues και οργανισμούς, με στόχο να διατηρήσει τη σειρά όσο το δυνατόν πιο πιστή στην πραγματικότητα. Περισσότεροι από 19.000 original παίκτες, πάνω από 30 πρωταθλήματα και περισσότερα από 100 γήπεδα θα εκπροσωπηθούν στο EA Sports FC 24. Η εταιρεία έχει επίσης εξασφαλίσει αποκλειστικές συμφωνίες με την αγγλική Premier League και την UEFA για να χρησιμοποιήσει την επωνυμία τους και να διατηρήσει την πρόσβαση σε διοργανώσεις όπως το Champions League.

    Διαβάστε επίσης: Roblox: Έρχεται στα Quest VR headsets της Meta (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles