22.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Επίσημο το MacBook Air με το Apple M1 chipset

    Το χθεσινό event της Apple είχε πρωταγωνιστή το νέο M1 chipset της εταιρείας και μία από τις συσκευές που το ενσωματώνει είναι και το νέο MacBook Air. Φυσικά, αυτή είναι και η μεγάλη αλλαγή για τη νέα συσκευή που διατηρεί το εμβληματικό design της, γίνεται ωστόσο ακόμη πιο ισχυρή, με έως 3,5 φορές ταχύτερη CPU και 5 φορές ταχύτερα γραφικά. Η εταιρεία αναφέρεται ακόμη και σε βελτιώσεις που αφορούν τους SSD που είναι δύο φορές ταχύτεροι.

    Πέρα από τη βελτιωμένη απόδοση, συναντάμε επίσης βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας: για περιήγηση στο web μέσω Wi-Fi η αυτονομία φτάνει τις 15 ώρες, ενώ, αν κάνετε αναπαραγωγή video offline, θα διαρκέσει έως και 18 ώρες (πρόκειται για τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας που έχουμε δει ποτέ σε MacBook Air).

    Όσον αφορά άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, η οθόνη Retina των 13,3 ιντσών έχει ανάλυση 2560×1600 pixels και υποστηρίζει πλέον P3 color space, έχει φωτεινότητα 400 nits, καθώς και τεχνολογία True Tone. Συναντάμε ακόμη υποστήριξη Wi-Fi 6, Touch ID και δύο θύρες Thunderbolt με υποστήριξη USB 4.

    Το κόστος του MacBook Air με M1 ξεκινάει από τα 999 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις (Space Grey, Gold και Silver), ενσωματώνοντας φυσικά το macOS Big Sur.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles