20.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Επίσημο το OnePlus Nord CE 5G! Εκπληκτική OnePlus εμπειρία με… λιγότερο κόστος!

    Η OnePlus πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια στο Nord CE 5G, το νέο mid-ranger επόμενης γενιάς, το οποίο υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις με ελάχιστο κόστος! To Nord CE 5G ουσιαστικά βελτιώνει το hardware του προκατόχου του και έρχεται με το super smooth OxygenOS 11, προσφέροντας ουσιαστικά καλύτερο και πιο «φρέσκο» chipset, μεγαλύτερη μπαταρία και φυσικά τη δυνατότητα για… 5G!

    Η νέα συσκευή της OnePlus έχει στην καρδιά της το Snapdragon 750 5G SoC, σε εκδόσεις των 6/8/12 GB RAM και 128/256 storage. To εν λόγω updated chipset προφέρει 20% καλύτερη απόδοση στην CPU και 10% στην GPU, προσφέροντας ουσιαστικά ένα σημαντικό boost στο performance σε σύγκριση με τον πρόγονο του, γεγονός που οφείλεται στον Kryo 570 CPU και στην Adreno 619 GPU. Επιπλέον, η AI Engine προσφέρει μια εξαιρετικά smooth εμπειρία χρήσης, που εμπλουτίζει σημαντικά τις gaming εφαρμογές. Για αυτό και στο πίσω μέρος φιλοξενείται ένα triple camera setup με κάμερα στα 64MP που προσφέρει εντυπωσιακό φωτογραφικό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας, το οποίο παρέχει εντυπωσιακή λεπτομέρεια next-gen και μοναδικά επίπεδα φωτισμού μαζί με ultra-wide angle lens. Φυσικά και οι λάτρεις των selfies δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς το Nord διαθέτει μια εντυπωσιακή κάμερα στα 16MP.

    Παράλληλα, ένα από τα ατού της συσκευής δεν θα μπορούσε παρά να είναι και το AMOLED display των 6.43 ιντσών, το οποίο διαθέτει refresh rate στα 90Hz, ενώ επιπλέον υποστηρίζει HDR10+, προσφέροντας εμπλουτισμένα χρώματα και μια άκρως ρεαλιστική εμπειρία θέασης. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το αναβαθμισμένο Nord έρχεται με μπαταρία που διαθέτει χωρητικότητα στα 4500mAh, ενώ συνεργάζεται άψογα με τη βελτιωμένη τεχνολογία φόρτισης Warp Charge 30T Plus, που μεταφράζεται σε 70% φόρτιση της συσκευής σε μόλις μισή ώρα! Τέλος, η συσκευή κυκλοφορεί σε τρία διαθέσιμα χρώματα (Charcoal Ink, Silver Ray και Blue Void).

    Σε ότι έχει να κάνει με την τιμή του στην ευρωπαϊκή αγορά, το OnePlus Nord CE 5G πρόκειται να στοιχίζει από 300 ευρώ (6GB RAM / 128GB storage), 330 ευρώ (8GB RAM / 128GB storage) και 400 ευρώ (12GB RAM / 256GB storage).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles