17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επιβεβαιώθηκε: Ακυρώνεται και η πρεμιέρα της “Black Widow” – Μυστήριο η τελική κυκλοφορία της

    Από τότε που μάθαμε ότι η αγαπημένη μας πράκτορας της Marvel, Νατάσα Ρόμανοφ ή αλλιώς Black Widow (=Μαύρη Χήρα), θα έχει την δική της solo ταινία, ανυπομονούμε για την κυκλοφορία της. Ειδικά τις τελευταίες μέρες που βγήκε και το τελικό τρέιλερδείτε το εδώ – ήμασταν ενθουσιασμένοι για την πρεμιέρα που θα γινόταν στις 30 Απριλίου.

    Ακυρώνεται η πρεμιέρα της Black Widow – Ποια η νέα ημερομηνία της πρεμιέρας;

    Φυσικά, είχαμε τις επιφυλάξεις μας για το εάν θα κυκλοφορούσε όντως η ταινία, καθώς δεκάδες χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο είναι κλειστές, λόγω της πρόσφατης πανδημίας κορωνοϊού COVID – 19. Πολλές άλλες πολυαναμενόμενες ταινίες έχουν ήδη αναβληθεί. Για αρκετές δεν ξέρουμε καν πότε θα είναι η τελική πρεμιέρα.

    Έτσι, ήταν αναμενόμενο να ακυρωθεί και η πρεμιέρα της Black Widow, καθώς δεν αναμένεται να έχουν ανακάμψει τα σινεμά μέχρι τα τέλη Απριλίου. Η τωρινή κατάσταση βλάπτει σημαντικά την βιομηχανία του κινηματογράφου που έχει χάσει ήδη πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια.

    Δεν δόθηκε νέα ημερομηνία πρεμιέρας για την Black Widow. 

    black widow ακυρώνεται

    Αβέβαιο το μέλλον του MCU

    Η ακύρωση της πρεμιέρας της ταινίας Black Widow, που σηματοδοτεί την έναρξη της 4ης Φάσης για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αναμένεται να δημιουργήσει ένα «φαινόμενο ντόμινο» όπου όλες οι υπόλοιπες παραγωγές της Disney θα χρειαστεί να καθυστερήσουν.

    Στην έσχατη περίπτωση, θα χρειαστεί να αλλάξουν ακόμη και λεπτομέρειες στο σενάριο, για να δικαιολογήσουν τις αλλαγές στην σειρά. Οι επερχόμενες σειρές του MCU Falcon and The Winter Soldier, Loki, και WandaVision ήταν προς το παρόν χρονολογημένες να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020.

    Τι θα γίνει τελίκά;

    black widow ακυρώνεται

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles