15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται ταινία “Streets of Rage” από τον Derek Kolstad του John Wick

    Ατέλειωτες μοιάζουν τον τελευταίο καιρό οι μεταφορές δημοφιλών παιχνιδιών στη μικρή και μεγάλη οθόνη, αφού αρκετά projects έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Στα ίδια μονοπάτια βαδίζει και η Lionsgate, η οποία εξασφάλισε τα δικαιώματα για τη δημιουργία μιας ταινίας “Streets of Rage”. Το νέο project, όπως έγινε γνωστό, έχει γραφτεί από το συγγραφέα και παραγωγό του John Wick Derek Kolstad. Οι εταιρείες παραγωγής dj2 Entertainment και Escape Artists, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τις ταινίες Sonic the Hedgehog, θα συμμετέχουν επίσης.

    Είχε αναφερθεί και παλαιότερα ότι ο Kolstad εργάζεται πάνω σε μια ταινία Streets of Rage. Παρά το γεγονός ότι τα παιχνίδια δεν παρουσιάζουν πλούσια αφήγηση, εγγυώνται έντονη δράση και αρκετό… ξύλο. Η σειρά φαίνεται ότι έχει προσελκύσει ξανά το ενδιαφέρον, ειδικά μετά την επιτυχημένη αναβίωση του 2020 με το Streets of Rage 4.

    Η Lionsgate σκοπεύει να λανσάρει επίσης και μια ταινία Borderlands, που τα γυρίσματά της ολοκληρώθηκαν πέρσι, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας. Ανάμερα στις αναρίθμητες πάντως ταινίες από video games, που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, ξεχωρίζει το φιλμ Ghost of Tsushima, στο οποίο εμπλέκεται ο σκηνοθέτης όλων των ταινιών John Wick Chad Stahelski.

    Διαβάστε επίσης:

    Στην τελική ευθεία για το WoW Dragonflight- Νέο cinematic trailer (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles