17.8 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Έρχονται τα OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro με Snapdragon 888 και 65W φόρτιση

    Τεχνικά χαρακτηριστικά και renders των επερχόμενων OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro διέρρευσαν στο Internet και μας αποκαλύπτουν αρκετά για τις συσκευές που περιμένουμε το Μάρτιο.

    Σύμφωνα με αυτές, το OP9 Pro θα έχει οθόνη 6,78″ με QHD+ ανάλυση και 120Hz refresh rateκυρτή στις πλευρές της, ενώ το “μικρό” OP9 θα έχει οθόνη 6,55″ με FullHD+ ανάλυση, χωρίς κυρτότητα, ένα διαχωρισμό που βλέπουμε όλο και συχνότερα στις ναυαρχίδες των κατασκευαστών. Το πάχος τους θα αγγίζει τα 8,5 και 8mm αντίστοιχα ενώ το βάρος τους δεν θα ξεπερνά τα 200 gr.

    Από πλευράς επιδόσεων θα έχουν το νέο Snapdragon 888 της Qualcomm, αν και δε γνωρίζουμε περισσότερα για τη RAM και τον αποθηκευτικό χώρο, δυστυχώς ούτε για τις κάμερες. Και οι δύο συσκευές θα έχουν την ίδια μπαταρία με χωρητικότητα 4.500mAh και υποστήριξη 65W ενσύρματης φόρτισης, ενώ το Pro μοντέλο θα υποστηρίζει και 45W ασύρματη φόρτιση.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles