15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο Facebook app Mentions κινητοποιεί τους διάσημους χρήστες

    Με τη δημιουργία της ομάδας Facebook Creative Labs, το Facebook ξεκίνησε να κυκλοφορεί μία σειρά από ανεξάρτητες mobile εφαρμογές. Είδαμε πρώτα το Paper, στη συνέχεια το Slingshot και τώρα το Mentions.

    facebook mentions app

    Η τελευταία εφαρμογή ανακοινώθηκε σήμερα από το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο και αφορά τους διάσημους χρήστες του, ή αλλιώς τους verified. Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία βοηθά τους αθλητές, μουσικούς, ηθοποιούς κλπ, να παρακολουθήσουν τις συζητήσεις των fans τους, να εμπλακούν σε αυτές, καθώς επίσης και να εμπλακούν στις trending συζητήσεις του Facebook.

    Πιο αναλυτικά, το Mentions app επιτρέπει την προβολή της δραστηριότητας όσων ακολουθούν οι verified χρήστες, των trending συζητήσεων, των δημοσιεύσεων και σχολίων τα οποία τους αναφέρουν, τη δημοσίευση κειμένου, φωτογραφιών, βίντεο ή ζωντανών Q&A, και τέλος η εφαρμογή περιέχει ειδοποιήσεις και τη σελίδα προφίλ των verified χρηστών.

    facebook mentions app

    Το Mentions app είναι διαθέσιμο για iOS και για verified χρήστες εντός ΗΠΑ. Μελλοντικά η εφαρμογή αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και από verified Brands και Media.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles