16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η κυκλοφορία του Slingshot φέρνει το Facebook εναντίον του Snapchat

    Φαίνεται πως ο Mark Zuckerberg δεν έχει μάθει να χάνει και του έχει μείνει αξέχαστο εκείνο το «όχι», το οποίο έλαβε ως απάντηση από το Snapchat στην πρόταση για εξαγορά της εφαρμογής έναντι 3 δισ. δολαρίων.

    Έκτοτε, το Facebook προσπάθησε μια φορά να ανταγωνιστεί το Snapchat δημιουργώντας την εφαρμογή Poke, όμως τελικά η εφαρμογή δεν έπεισε τους χρήστες και αποσύρθηκε παρέα με την εφαρμογή Camera.

    Slingshot facebook app

    Η απόσυρση του Poke δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς εδώ και περίπου 6 μήνες το Facebook ετοίμαζε τη δεύτερη «επίθεση» του προς το Snapchat, δημιουργώντας την εφαρμογή Slingshot. Η εφαρμογή κυκλοφόρησε σήμερα για Android 4.1 και άνω και για iOS 7 και άνω. Όπως και με την εφαρμογή Paper, το Slingshot είναι διαθέσιμο προς το παρόν μόνο για χρήστες στις ΗΠΑ.

    Ως ένα σημείο, το Slingshot λειτουργεί όπως ακριβώς και το Snapchat. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τραβήξει μία φωτογραφία ή ένα βίντεο (15 δευτερολέπτων) και να το στείλει στους φίλους του, γνωρίζοντας πως αυτό σύντομα θα εξαφανιστεί. Στην περίπτωση του Snapchat, το περιεχόμενο εξαφανίζεται μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ενώ στο Slingshot εξαφανίζεται μόλις ο χρήστης το προβάλει και το διώξει από την οθόνη του. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να το κοιτάζει και για 1 ώρα συνεχόμενα.

    Η επόμενη σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο εφαρμογών, είναι πως στο Snapchat ο παραλήπτης προβάλλει το περιεχόμενο το οποίο λαμβάνει απλά ανοίγοντας το, ενώ στην περίπτωση του Slingshot απαιτείται η αποστολή περιεχομένου στον αποστολέα προτού ο χρήστης ανοίξει το μήνυμα το οποίο έλαβε. Δίνεις και παίρνεις περιεχόμενο, δηλαδή.

    Τέλος, το Slingshot δεν απαιτεί Facebook λογαριασμό από τους χρήστες, καθώς γίνεται χρήση του αριθμού του κινητού τηλεφώνου του χρήστη. Οι φίλοι μπορούν να βρεθούν είτε από τη λίστα επαφών του κινητού τηλεφώνου, είτε από το Facebook φυσικά.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles