15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Μέσα στο 2024 το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater

    Οι φήμες για το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater κάνουν το γύρω του διαδικτύου εδώ και αρκετό καιρό, όμως η Konami, η εταιρεία που έχει στα χέρια της τα δικαιώματα του cult franchise του Hideo Kojima, δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Επομένως, καλό είναι οι fans να κρατήσουν προς το παρόν μικρό καλάθι.

    Ένα νέο δημοσίευμα όμως έκανε την εμφάνισή του αυτές τις μέρες, που αναφέρεται στο συγκεκριμένο τίτλο. Ο Andy Robinson, editor-in-chief του VGC, αναφέρει ότι όχι μόνο το video game βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

    Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, το Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake θα ανακοινωθεί σύντομα, με πιθανό το σενάριο αυτό να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Ε3 2023. Ωστόσο, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, η έκθεση είναι πιθανό να ακυρωθεί, αφού όλο και περισσότερες εταιρείες από τη βιομηχανία του gaming αποφάσισαν να μη συμμετέχουν φέτος. Η Sony, το Xbox, η Nintendo, η Ubisoft, η Sega και η Tencent είναι ήδη γνωστό ότι δε θα παρευρεθούν στο show.

    O Robinson πιστεύει ότι, σε περίπτωση που ακυρωθεί η Ε3, η Konami θα διοργανώσει ένα δικό της event και θα ανακοινώσει το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Σύμφωνα με τις φήμες, το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Virtuos, όμως θα πρέπει οι fans να κάνουν λίγη υπομονή, μέχρι να έρθει η επίσημη ανακοίνωση.

    Διαβάστε επίσης:

    Τρεις και ο… κούκος στη φετινή Ε3! Εκτός έκθεσης Ubisoft και SEGA (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles