20.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    ΦΗΜΗ: Το Μάρτιο η κυκλοφορία του Apple Vision Pro

    Σε μια ενδιαφέρουσα πρόβλεψη προχώρησε τις τελευταίες ώρες ο γνωστός αναλυτής του Bloomberg Mark Gurman σχετικά με το πολυσυζητημένο headset της Apple, το Vision Pro.

    Όπως ο ίδιος αναφέρει στο τελευταίο newsletter, το gadget, το οποίο κοστίζει 3.499 δολάρια, αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο, παρά τον αρχικό στόχο της Apple που ήταν ο Ιανουάριος του 2024. Όπως επισημαίνει ο Gurman, η εταιρεία έχει μείνει λίγο πίσω στο σχεδιασμό της διανομής και στα τελικά tests.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple θα πουλάει το Vision Pro στους ενδιαφερόμενους κατόπιν ραντεβού στα καταστήματα λιανικής πώλησης και στο website της. Το headset δεν θα είναι διαθέσιμο σε third-party συνεργάτες, καθώς η Apple θέλει να επιμεληθεί σχολαστικά την κυκλοφορία του Vision Pro.

    Το Vision Pro είναι ένα AR/VR headset, το οποίο φιλοδοξεί να βάλει τους users στην εποχή του Spatial computing. Το “One More Thing” της εταιρείας δημιουργεί μια immersive εμπειρία, αλλάζοντας πλήρως τον τρόπο που συνεργαζόμαστε, επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε και αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο που μας περιβάλλει. Το Vision Pro έχει στην καρδιά του ένα Apple Silicon M2 chipset, το οποίο αναλαμβάνει το performance σε συνδυασμό με ένα specialized R1 chip, το οποίο αναλαμβάνει την επεξεργασία και το blending του φυσικού με τον εικονικό κόσμου, διαχειριζόμενο τα δεδομένα από τις 12 κάμερες και τους σένσορες της συσκευής.

    Διαβάστε επίσης:

    “Συναγερμός” στην OpenAI μετά την απόλυση του Sam Altman! Ποιος είναι ο νέος CEO

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles